• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Haha, ja vcera taky jela Z2. Vicemene kvuli tomu, ze bylo 7C a ja nemela navleky. Ale nakonec jsem se prepla do rezimu flakani a bylo to fajn.
    Jen teda doufam, ze mam dobre nastaveny zony.

RICK
    RICK --- ---
    JOPS: já jel v neděli Z1/Z2 a super mentální cvičení bylo vyjet kopec 10%, 570m a jel jsem to 7 min s kadencí 59 :-D
    VINC
    VINC --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ja myslim, ze prace s egem se vyplati celkem
    kdekoliv, nejen pri solo treninku :)
    Ja mam vyhodu, ze nemam jinou moznost, nez jit pomalu. To se pak s egem pracuje snadneji.

Vcera po prehankovem dnu bylo u Vltavy v Modranech prekvapive dost prazdno.

JOPS
    JOPS --- ---
    ALONSY:
    no, to by me taky asi predbehli duchodci, ale kdyz odstranite to ego, je to fakt prijemna vyjidka. Ale je to oser, kdyz kopec, jedete 3x dele, nez normalne :))

FINSON:
    tak ja mam celkem jeste stesti, ze obcas vytahnu kamarady a oproti nim jsem co se tyce kola trochu jinde. Takze kdyz jedu s nima, tak Z2 zvladam taky, ale proste obcas prijde kopec, vim, ze to je segment, tak jim reknu, sorry, ale pockam na Vas nahore a oni, jooo, jed objednej rovnou pivo :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JOPS: mě na kopcích předcházejí chodci. Včetně důchodců.
    Je to dobrá antiego škola. 😅
    Ale taky jsem kolo už fakt dlouho nevytáhla, protože je pro mě fakt sakra náročný no. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Tvl respekt! Jako nebýt nad Z2 ani sekundu - ty jsi úplně svatej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    Poprve v zivote jsem jel cilene zonu 2 :)))

par zkusenosti

- mam novej tachac Garmin Edge 850 a zjistil jsem, ze ta cervena barva u grafu tepovky neni standardni barva, ale ze to je ZONA 4 :D priznam se, ze jsem nikdy jinou barvu na tom tachaci nevidel :D (mel jsem ho ted teprve potreti na kole), takze zona 2 je modra a zona tri zelena :))

- musi se fakt zahodit ego, jako na cyklostezce pri presunu jsem jeste byl schopen nektere vyletujici cyklisty predjet. Ale prisly "kopce", kde jsem jel se 125bpm prumernou rychlosti 6km/h a okolo me projeli dva ziletkari a jako v tu chvili to ve me bublalo :))) jako presne uz vidim, jak si rikaji, co ten debil tady dela? Kdyby to tlacil, tak bude rychlejsi :D

- prijel jsem domu a fakt jsem byl uplne fresh. Jako prumerna asi 14km/h :D a pak jsem jeste dokonce posekal travu :D

- hrudni pas ma fakt docela male zpozdeni ohledne zmeny bpm oproti hodinkam

GRED
    GRED --- ---
    sorry za kvalitu fotek, vždycky se mi v dresu nějak upatlá čočka od foťáku :)
    GRED
    GRED --- ---
    Něco z víkendu..
    vzal jsem kolo a vyrazil na Mácháč, dneska jsem to zabalil dřív kvůli dešti, jinak pohoda a v pátek a sobotu moc příjemný počasí. Hned bych jel zas.

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FINSON: Určitě si to dej. Závod s hezkou atmosférou. Letos se celý závod běžel opačným směrem než minulé roky a hodně to změní ty trasy. Třeba letos první půlka fakt bolela a pak to vlastně docela šlo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    HELVETE: Congrats! Zvažoval jsem ho, ale nakonec si ho nechal na příště - najednou toho na výběr bylo nějak moc 😊 Stejně mám strach, že nestíhám natrénovat podle svých představ...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Včera taky náročný long run. Tenhle závod je ale opravdu radost a doporučuju všem okolo pražským.

FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Úplně z té fotky cítím tu vůni! Myslím z té druhé fotky 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Nějak mi nezbýval tento týden čas, tak jen takové rychlovky...dnes to bylo hodně narychlo než se přižene déšť a úplně jsem to nestihl:-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: klobouček! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tohle byl docela náročnej long run, not gonna lie.
    Ale docela se mi líbil.

Cyklostezka je uzavřená přesně na opačnou stranu, než tvrdily Mapy. Když jsem viděl, že tím zákazem stejně jezdí i běhají sportovci a chodí celé rodiny s kočárky, tak jsem to tam proběhl taky - podle původního plánu.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BEEBLEBROX, FINSON: Jsem premyslela proc se to stalo a pravdepodobne to bylo tim, ze jak jsem vcera lepila jinou diru, tak jsem na dalsim miste odstranila kus dovnitr vycnivajiciho zrejme trnu. No a je dost mozny, ze vrsek toho trnu zustal nahore zalepeny a odstranila jsem jen spodek. Takze ten vzduch se dostal pod opleteni, ale dal uz nemohl. No a tak to nabobnatlo.

Ano, jsou to gravel m. Pouzivam je na zimu a uz asi druhy rok, mozna treti. Minimalne 5000 km maji najeto, mozna 9000 km.

Jsou uz priserne prorezane a chtela jsem je do mesice vyhodit uplne.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Hustý, takovou bublinu jsem ještě neviděl.
    Kudos i za ty tři knoty.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    WEWERKA: Pirelli gravel m? Kolik mají najeto?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam