• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Gravel bike packing trip Brno - Budapešť, první etapa do Bratislavy

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Šnek vrací úder. 😅
    Auta a silnice jsem zvládla líp než kdy dřív! I když větší křižovatky a kruháky furt nedávám. 😅🤦
    Jak jste tu jezdili v té druhé zóně.. Asi bych na tom musela stát. V jednu chvíli mi náramek napsal upozornění na příliš velkou - maximální tepovku. Ve vo2max jsem se svou fyzičkou celkem často, ale toto jsem ještě neviděla. 😅

RICK
    RICK --- ---
    WEWERKA: ani nemluv!! já si musel včera do stories poprvé sdílet souhrn z Garminu, nepřesnou mapu nesnesu... jako očekávám rychlou nápravu
    včera pěkný výlet, léto je tu!

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Parada jak Strava dokaze uplne posr*t i obycejne zobrazeni mapy. Trasa kopiruje Labe az do Roudnice. Pak jsem se vracela po druhem brehu zpet az Melnika a zpet na vlak do Kralup.
    Zkusila jsem zlutou turistickou za Steti a byla teda solidne zarostla, viz posledni fotka. To jsem jeste fotila v mistech, kde to bylo docela dobry.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak teda taky jsem letos poprvé vytáhl kolo - a hned mě při návratu ve městě málem srazil frajer v autě, plácl jsem mu za jízdy rukou do kapoty, když jsem ho míjel 😤

FINSON
    FINSON --- ---
    ALONSY: Tempo ani vzdálenost neřeš, důležitý je vyrazit 👍
    CATEE
    CATEE --- ---
    ALONSY: I šnečí tempo je super! Velká část populace se sotva zvedne z gauče, takže každý pohyb se počítá 😉👍🏻
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já vám tu trochu rozbiju sportovní výkony šnečím výkonem. 😅
    Hodně bojuju s tím, abych z toho nebyla smutná, ale reálně jsem přes měsíc nachcipaná a včera jsem moc nejedla a... Tak. No. :)
    Kolo se stále bojím vůbec vytáhnout

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Odjezd z Prahy v sedm hodin na Radlické vyloženě lákal k této akci...zvlášť kdyz mi to pohlídali věci a mohl jsem si dát sprchu...koukám že Strava ma s tou polohou nějaký problém...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: no zatím to vypadá, že nejspíš v posteli...ale pokud zdraví nakonec dovolí, tak by mělo jít o dovolenou na kole:-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: Budeš trávit dovolenou v pivovaru a sýrárně? ;-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Vyšlo mi dnes volné odpoledne, tak jsem pomalu zahájil přípravu na dovolenou:-)

FINSON
    FINSON --- ---
    HOLAKAC: Ony tyhle akce bývají vždycky fajn, znám to ze svého dávného mládí 😊 Ale ti rakovničtí to teda mají fakt na profi úrovni, všechna čest. Plus to zpestření s muzikou - na Krakovci dudák, byl pak i v lese na Dudákově jámě, to bylo dobrý překvápko, a na rozhledně na první kontrole R60 elektrobeaty s živou trumpetou, borec tam troubil do kraje, to prostě pobaví a zvedne morál 👍
    Zimní variantu budu chtít nejspíš taky vyzkoušet, no a za rok bych tu R60 rád zopákl pod těch 10 hodin 😁 Jenom mi musí vycházet čas na trénink, bez něj to prostě nejde.
    Ještě jednou díky!
    Na akce jako B7 si myslím, že nepatřím, to je na mě prostě příliš.

DYNK: Díky, ono se to tempo posunuje fakt pomalu, aspoň teda u mě. Ti ubývající startující mi dávají smysl, takhle jsem věděl, že ti lidi vzdávají a ne že jsem je předběhl na trati...

Časy v zónách zde:

Jinak měl jsem trochu strach, že víc jak půlku půjdu a nepoběžím, a podle Garminu to nebylo až tak zlé:

Run Time = 6:07:04
    Walk Time = 3:39:46
    Idle Time = 43:44
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    FINSON: jsem rád, že se ti tam líbilo. Je to míň závod a víc lokální společenská akce. Doporucuju i ty zimní či noční varianty. Bývají kratší (okolo 30km). Já to mám relativně blízko (30min) takže tam jezdím rád.

Třeba B7 mě neláká. Moc závod. Moc daleko. To radši nějakou Olafovinu.
    DYNK
    DYNK --- ---
    FINSON: Máme srovnatelný tempo, akorát já ho mám na 5k :D Smekám!

Zajímalo by mě jaká tepová zóna převažovala.

Ta apka je super, jen škoda těch ubývajících startujících. Chápu, že to číslo jsou pravděpodobně startující mínus ti, co vzdali, ale pořád by se měli počítat do startujících. A možnost vzdát bych tam teda snad ani mít nechtěl :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    CATEE: Děkuji 🙂 Teď se mě na to ptali jinde 😁

Jsem v pohodě, uklízím kuchyň, chystám si věci na vaření, srkám u toho kafe a dělám si další. Ještě musím vyprat propocené hadry ze včerejška a dvou předchozích tréninků.
    Po fyzické stránce cítím lehce "obouchaná" chodidla zespodu a trochu stehna, přece jen byly na trase kopce, které u baráku moc nenatrénuju, a lýtka, která to celé odpružila a odtahala, ale fakt jenom lehce. Myslím, že za to vděčím své před 3 roky naučené "cupitavé" technice.
    Ani nemám moc hlad, přestože mi včera tabulky tvrdily, že musím sníst skoro 8000 kcal, což se do mě samozřejmě fyzicky nevejde 😁

Jinak tím, že to byla takováhle akce, potkala se tam pestrá směs lidí, kteří byli rádi, že jsou venku, a bylo to hrozně fajn. Sklízel a rozdával jsem komplimenty, párkrát s někým krátce pokecal, než jeden druhému utekl, byl jsem plný endorfinů, vtipkoval a celkově jsem se vůbec neprojevoval jako introvert, jakým normálně jsem 🙂 Na posledních 8 km jsem pak běžel společně s nějakou slečnou, se kterou jsme si navzájem nedokázali utéct, tak jsme taky aspoň pokecali 😆 Trénovala tam prý na B7 a podle toho hekání šla nadoraz, tak jsme se vzájemně dotáhli do cíle...

Nicméně v hlavě to být musí: Byl tam jeden "nehezký" úsek, rovná zemědělská asfaltka v mírném stoupání přes pole, oproti zbytku trasy strašná nuda a člověk viděl ten kilometr rovné čáry před sebou, který bude muset překonat - tak tam jsem byl ve svém živlu 😁 Ponořil jsem se do sebe, nastavil si rytmus kroků, zkontroloval tepy a jel - předběhl jsem na tom úseku tři jiné běžce, které se mi před tím nedařilo dohnat, tady je viditelně brzdila hlava, už jenom podle toho, jak nadávali 😆
    Já byl rád, že jsem venku, mám celý den volno a můžu si šlapat.
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: …na mě je to strašě dlouhý, tohle si u sebe neumím představit zvládnout. Všichni co běžíte něco tak dlouhého jste pro mě borci.
    Jak ti je?
    CATEE
    CATEE --- ---
    FINSON: Wow! Gratuluju! 👏🏻
    FINSON
    FINSON --- ---
    Mně pršelo jenom mírně na začátku a na konci, mezi tím bylo i sluníčko. Bezvadná akce, děkuji kolegovi HOLAKAC za doporučení, jenom to sranda tempo jsem teda nezvládl...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Cestou tam v lehkem desti. Promaceny uplne vsechno. V tretrach bazenek i pres navleky. Ale po hodine jizdy v tom mokru si clovek zvykne a ani to nevadi.
    Vubec jsem nevedela co si vzit na sebe, protoze cestou tam hlasili dest a kosu a cestou zpet provitr a teplotu. Nakonec zimni dlouhy triko bylo docela zachrana. I zimni laclace a jeste s teplymi navleky pres ne. No bylo to zajimavy. Vlastne az na ty mokry tretry v 6C to bylo vsechno uplne v pohode.
    Cestou zpet jsem to vzala pres Sedlcany, Nalzovice, Stechovice.
    Moc jsem nefotila, tak aspon Slapy z Cholinskeho mostu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam