• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: vyzvala mě bílá dodávka z vedlejší...na místě kde jsem ji vůbec nečekal a kde nebylo vůbec vidět...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: A co teda bylo za duel, prosímtě? Jestli to teda můžeme vědět...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak se mi vrátilo kolo z Italie i s tachometrem...je tam teda i ta část, kdy já už jsme ležel v sanitce a kolo vezli směrem na barák...asi poslední dva km

FINSON
    FINSON --- ---
    Dneska jsem si Z2 nemohl dovolit, to bych do těch Vodochod vyjížděl ještě teď.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    JOPS: na kopcích mě předcházejí důchodci, kolo je pro mě o potlačení ega celkově. :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: A taky o dobrým plánování. Pokud má člověk omezený čas, tak lecjakou svoji trasu nestihne, jak je zvyklý 😅
    JOPS
    JOPS --- ---
    ALONSY: zona dve je hlavne o potlaceni sveho vlastniho ega :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vítr brutálně zesílil někdy okolo poledne. Na těch pláních za Jičínem to bylo jak s plachetnicí. Z Přelouče pak vlakem. Původní plán byl dojet do Kolína, ale ten vichr byl masakr. To se nedalo. Pak vylezu v Klánovicích z vlaku a foukalo to tak 3x míň. Jeden defekt a potkala jsem jen jednoho zmrda - ten si v T křižovatce nadjel takovým způsobem, že mi projel vedle řidítek. Na křižovatce, kde by se vešly 3 kamióny vedle sebe.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jenom za barák...

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Gravel bike packing trip Brno - Budapešť, první etapa do Bratislavy

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Šnek vrací úder. 😅
    Auta a silnice jsem zvládla líp než kdy dřív! I když větší křižovatky a kruháky furt nedávám. 😅🤦
    Jak jste tu jezdili v té druhé zóně.. Asi bych na tom musela stát. V jednu chvíli mi náramek napsal upozornění na příliš velkou - maximální tepovku. Ve vo2max jsem se svou fyzičkou celkem často, ale toto jsem ještě neviděla. 😅

RICK
    RICK --- ---
    WEWERKA: ani nemluv!! já si musel včera do stories poprvé sdílet souhrn z Garminu, nepřesnou mapu nesnesu... jako očekávám rychlou nápravu
    včera pěkný výlet, léto je tu!

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Parada jak Strava dokaze uplne posr*t i obycejne zobrazeni mapy. Trasa kopiruje Labe az do Roudnice. Pak jsem se vracela po druhem brehu zpet az Melnika a zpet na vlak do Kralup.
    Zkusila jsem zlutou turistickou za Steti a byla teda solidne zarostla, viz posledni fotka. To jsem jeste fotila v mistech, kde to bylo docela dobry.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak teda taky jsem letos poprvé vytáhl kolo - a hned mě při návratu ve městě málem srazil frajer v autě, plácl jsem mu za jízdy rukou do kapoty, když jsem ho míjel 😤

FINSON
    FINSON --- ---
    ALONSY: Tempo ani vzdálenost neřeš, důležitý je vyrazit 👍
    CATEE
    CATEE --- ---
    ALONSY: I šnečí tempo je super! Velká část populace se sotva zvedne z gauče, takže každý pohyb se počítá 😉👍🏻
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já vám tu trochu rozbiju sportovní výkony šnečím výkonem. 😅
    Hodně bojuju s tím, abych z toho nebyla smutná, ale reálně jsem přes měsíc nachcipaná a včera jsem moc nejedla a... Tak. No. :)
    Kolo se stále bojím vůbec vytáhnout

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Odjezd z Prahy v sedm hodin na Radlické vyloženě lákal k této akci...zvlášť kdyz mi to pohlídali věci a mohl jsem si dát sprchu...koukám že Strava ma s tou polohou nějaký problém...

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: no zatím to vypadá, že nejspíš v posteli...ale pokud zdraví nakonec dovolí, tak by mělo jít o dovolenou na kole:-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: Budeš trávit dovolenou v pivovaru a sýrárně? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam