• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Samozřejmě, takhle bych to u tebe čekal, kdybych tušil, že pořizuješ nové kolo 🙂 Už jsem si o něm četl...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Je to teda allroad, takze ne cista silnicka, ale je to lizly gravelem.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Píšu si, kdyby někdy, náhodou... ale ono je pěkný i tvarem, nejenom barvou.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Diky, moznost custom barvy je jeden z duvodu proc jsem si nekoupila dalsiho hnusnyho Canyona.
    FINSON
    FINSON --- ---

😂
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Krásný kolo, congrats!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Docela narocny den. Vedro a kopce. Krom krize z rozpaleneho slunce to bylo fajn.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ty dojezdy v noci jsou super. Prazdny silnice, krasny zapad slunce a vitr cestou zpet se pekne zmirnil.

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    Sokol na Vinohradech ma od uterka po mnoha dekadach tartan a ja jsem nadsenej.

je to fakt pekny, mekky, mezi krovim obcas clovek zahlidne hrad a celej Strahov. nema to chybu.

(byl jsem dat rozcvicku pred uterni 5k stafetou)

AETHER
    AETHER --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    nahodna navsteva vily Stepanka na Strahove. je smutny, kolik krasnejch baraku chatra kvuli vyjebanejm developerskejm machinacim s pozemkama/barakama.

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Včera jsem se konečně hecnul a vydupal na Černou horu. Jen jsem si klasicky špatně rozložil síly a v euforii přepálil začátek, takže ty finální serpentýny nad Jánkama docela bolely. Nahoře odměna v podobě krásného lesa a úplného ticha. Spadnul jsem pak na druhou stranu, vyděšeně projel kolem lunaparku jménem Kolínská bouda a napojil se na krásný traverz vysoko nad údolím Kotelského potoka. Doporučuji velice, úchvatné výhledy. Ve výjezdu na Strážné ještě závod se zhrzeným silničářem a pak už vlastně jen dolů. Super odpoledne.

FINSON
    FINSON --- ---
    RICK: Krásný číslíčka! 👍
    RICK
    RICK --- ---
    dobře vy tady, dataři :-D
    já TSS beru ze Stravy, kde mám plugin Sauce.. včera zas po 14 dnech něco delšího.. tak první 4 hodiny jsem docela šetřil síly, zkusil jsem jinou strategii - vařit se až ke konci, než na začátku :-D takže i po 5 hodinách jízdy, jsem ještě mohl vyprodukovat watty, jaké jsm chtěl, to mě bavilo... trasa ale zkrácena, původně měla být skoro 190 km, přiznivý profil jen s malými brdky
    v Bukovnu jsem si popovídal s místním holubem

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Puvodni plan bylo ctvereckovani, ale nejak mi to nejelo. Tak jsem u Kutny Hory zmenila plan a zahla na druhou stranu.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak teda jsem debil. Zapomněl jsem si hruďák, tak jsem si nechal tep broadcastovat z hodinek, ať ho mám v Edge aspoň takhle, a když už jsem to nastavoval, nechal jsem si tu včerejší jízdu změřit i hodinkama - takže jsem pak měl dva .gpx inputy. Z Garmin Connectu a ze Stravy jsem tu duplicitu smazal, ale v Intervals jsem na to zapomněl - takže ten šílenej graf je tak šílenej proto, že je v něm ten včerejěk započtený dvakrát 😆
    Vůbec mi nebylo divný, jak jsem naráz skočil na to Fitness 100 😅

Správně to vypadá "jenom" takhle:
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Aha. Tak ten lookback ovlivňuje křivku Fatique, tj. zprostředkovaně i Form, ale není to metodicky správně 😅 Jinak mně přijde, že Garmin a Intervals mi Load ukazují docela blízko sebe, ale proč se to nepatrně liší, jsem nějak neřešil, celkově jsem se s tím za celou dobu nenaučil pracovat, mám to spíš jenom jako post hoc reporting 😊 Zasekl jsem se už u definice TSS... FTP mi odhadl Garmin a eFTP mi Intervals nastřelily taky dost podobně, tak to beru, že nějak plus mínus to tam někde je... ale víc jsem se v tom fakt nevrtal.

SSTTAANNAA: Jo, tak to bylo bez šance 😕
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: právě že tam je zrovna ve výhledu křoví...viděli jsme se až na poslední chvíli...
    Tohle je směr odkud jela dodávka a já projížděl z leva po hlavní...https://maps.app.goo.gl/fCvLbyLDjwpTMkpHA?g_st=ac
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam