• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MRKEVREDKEV: Nebo ať sem rovnou hodí svůj tréninkový plán 😁 Určitě bych se inspiroval - strukturou, objemy nedám 😅
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    BOD1E: super, gratuluju k dokonceni! taky bych si chtel nekdy zkusit neco takovyho zavodne. kolik jsi nabehal od ledna? nebo jaka byla obecne priprava?
    FINSON
    FINSON --- ---
    BOD1E: Frajer!
    BOD1E: Děsivý 😅
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    JOPS: A za povšimnutí stojí u závěrečných 9km a -1000m výškových. To je na rozsekané kvadráky jak dělané 😀 Ale už je vidět Cortina, tak to běží samo.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    JOPS: 10 km a 1600 m výškových. Ale to jsi ještě plný sil a vyhajpovaný. Navíc se jde ve štrůdlu, takže stejně musíš jít podle ostatních. Až nahoře se to roztrhá.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOD1E: no, tak mne by srazil moral uz jenom ta prvni "vlnka" :D je to tak, ze ten prvni kopecek je cca 10km jenom nahoru?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    JOPS: Kuju. Tady to je. Hlavně třetí kopec byl z ranku “nikdy neskončí” 🙂

Popř. ještě video z relive:
    Lavaredo 80K by UTMB 2026 | Relive
    https://www.relive.com/view/vPOpk9VjmRv

JOPS
    JOPS --- ---
    BOD1E: ty voe :D jako dobry :D muzes dat jenom treba profil trati? To by me fakt zajimalo :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tož pěkné to v té Itálii mají. Čas nic moc, sebekriticky přiznávám, že jsem nebyl připravený na takové stojky. A vedro. Znovu a lépe.

CHESS
    CHESS --- ---
    SSTTAANNAA: zajimava trasa, obojzivelne kolo 🙂
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ja taky dneska jen kratce a pomalu. Teda nekde je nadherne, ale nekde je to rozehraty. Zvlastni kategorie pekla je pak klanovicky les, kde je hnusny dusno.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Letošní léto budu mít ve jménu trenažéru. Na kolo prý až tak v záři. Větrák má bohužel zpoždění, takže dnes parádní sauna...

FINSON
    FINSON --- ---
    Já dneska taky jenom krátký výlet - a vlastně mi to i docela stačilo 😅

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jen kratky vylet, ale ten zapad:) Bohuzel fotak v levnem mobilu to nevystihne.

DEB
    DEB --- ---
    SMOKY: jakoze jak rychle kdyz ti fouka do ksichtu fen misto vetru?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DEB: musí člověk jet rychle, aby se uchladil :)
    DEB
    DEB --- ---
    SMOKY: ja jsem malem chcipla, moje termoregulace nula, vypnuto
    nevim jak to ostatní delaji, Posedla a Koa vcera dali tri kila v tom vedru

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Když vidím ty km ostatních, skoro jsem váhal jestli těch trapných 50km vůbec dávat 😅😂

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Včera v tom vedru to štíplo

FINSON
    FINSON --- ---
    Ještě něco: Koukám na průměrné tempo na té necelé pětce a na desítce na začátku března. Jako mohl bych tu pětku svádět na dav za startem, kde se hůř předbíhalo (dost jsem kličkoval) a na to vedro, ale stejně... jako bych na těch 4:43 měl nějakou "rezistenci" 🤔
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam