• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    JAZ
    JAZ --- ---
    PULKA: v Broumech jsou kdyztak Vietnamci, maji otevreno skoro nonstop a letos me v tech vedrech uz nekolikrat zachranili, kdyz vetsina studanek v sirokym okoli vyschla.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Kdyz ti dojde cukr po 15 km, tak to je neco spatne. Pokud by to byla jednorazova vyjizdka do 15 km (resp. do 90 minut), tak na tuhle vzdalenost nemusis jist ani tycinku a mely by ti vystacit telesne zasoby.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Krušná hora aneb what goes up, must go down

Asi na 15 km mi dosel cukr a na par mistech jsem mela pocit, ze misto kulatejch kol je mam ctvercovy, ale jinak to byla moc hezka vyjizdka - skoro zadnej provoz, rozbity asfaltky, pekny sterkovky a spousta lesu. Ale bylo to teda nahoru dolu. Pozor, Matuska v Broumove nema ani kafe, ani nic sladkyho a ani nealko pivo. Ale hospoda na hristi mela aspon kafe a horalku a to se pocita! A Jungmanuv dum v Hudlicich jako nadavek ;)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Narocny, ale krasny. Jen ten vitr byl docela otravny.
    Ve ctvereckovani prvni posun tenhle rok. 72 x 72 -> 77 x 77.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Víkend zahájen

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Byl jsem pracovně kousek od Popradu a to by byl hřích neskočit o kousek vedle a výš do Tater

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dalsi zapad slunce.

FINSON
    FINSON --- ---
    Bike je konečně zpět ze servisu a jsem do něj znovu zamilován. Více info dám do patřičného auditka, až doladím zbytek drobností, je to na cestě a plán je jasný.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Venku po setmeni je proste krasne.

CUKI
    CUKI --- ---
    SSTTAANNAA: Zavařit to asi půjde, záleží co je to za slitinu. 6061? 7005? Nebo něco nestandardního? Na tvojí váhu a použití, bych ale vybral ocel. Tu svaříš kdekoliv na cestách.
    FINSON
    FINSON --- ---
    JONAS3: Gratuluju!
    Docela fičák 😅
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Naplánoval jsem celé rodině 10 km trasu na kole u Černolic.
    Ještě před odjezdem žena prohlásila, že by radši sbírala houby, takže jsme její kolo už ani nenakládali, zato s sebou mohla přibrat psa, ten byl hodně happy. Přijeli jsme na místo, žena se psem vyrazili na lov, synek a já natěšení na kola, projeli jsme 2 km kouskem lesa a synek zjistil, že jsou tady kopce. Tak jsme se s velkým mrzením vrátili k autu, přivolali ženu a synek šel s ženou houbařit.

Výsledek: Ani jedna houba, ale když ti dva zjistili, jak hezká lesní cesta vede k rozhledně nad obcí, tak se vrátili pro synkovo kolo a ten kopec k rozhledně, kterému jsem se při plánování trasy vyhnul, aby to nebylo moc do kopce, tak synek si ten kopec vyjel sám z vlastní iniciativy.

Já si ten 10 km okruh dal mezitím sám trochu svižněji a všichni jsou ve výsledku spokojení, i když podle plánu vlastně nevyšlo vůbec nic, snad kromě toho, že jsme se teda dovezli do těch Černolic.

Jinak teda cesty a terén jsou tam krásný, ale místy jsem měl o gravel strach - zkusím se tam vrátit s bikem.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pro par ctverecku.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: dneska mi FB připomněl fotku, když jsem se vracel z Rumunska po dvou měsících na cestě:-) Takže RIP

MARASAN
    MARASAN --- ---
    SSTTAANNAA: hlinik odepsat.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: je to tak...celkově mi přijde to kolo už dost měkké...nejsem si jistější ani novým rámem, ty komponenty už mají taky hodně za sebou...asi spíš pořídím něco jednoduchého laciného...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: OK, tak to jo. Nevím, co tak čtu, tak svařovat starý hliník dnes moc smysl nemá, pokud k němu nemáš silnou citovou vazbu - a i pak je to na zvážení...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: traction tam mělo být...jezdil jsem to kolo na těžko...jen kolo s bagazi mělo 35kg a k tomu mých 120kg...a treba do Rumunskeho banatu to nebylo jen po silnici:-) Vydrželo neuvěřitelně věci s minimem údržby...mělo dožít jako hospodské kolo, ale kdyz jsem na Moravě tak na něm dost jezdím...trochu me to štve, nevím jestli řešit nejake svařování a nebo ho prostě odepsat...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: No pěkný.
    Mám 26 let starou Meridu Matts Skyrider (26" kola), posledních 10 let toho už teda moc nenajezdila, ale předtím jsem s ní dělal strašný offroad věci - a nepraskla.
    Samozřejmě shit hapens, sorry for your loss 🙁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: autor tracking 29...minimálně deset let starý hlinik

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam