• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PULKA: kdo nezazil hladak, tak nikdy nejezdil na kole :D Me se to povedlo 2x, jednou jsem kurevsky podcenil snidani a dopadlo to tak, ze jsem slezl z kola a do toho kopce tlacil (a to nebyl vubec prudky kopec a kdyz jsem se dostal nahoru, dali mi banan a plesk, pohoda, klidek tabacek a nebyl zase problem a uz chybelo kousek do hospody na obed a pak no problema)

A jednou me taky neco chytlo, nevim, zda to byl nedostatek cukru, nebo hladak, ale to jsem jel, fyzicky jsem se cejtil uplne v pohode, ale chtelo se mi proste blit. Fakt zaludek to nejak nedaval a pamatuji, jak jsem zastavil u nejakeho paru a rikam jim prosim Vas, je tady nejaka hospoda/vietnamec? Ukazali, ze tamhle na krizovatce je hospoda. Prisel jsem tam, dal si Colu, pivo a tatranku a jak mi bylo hej. A poslednich 20km uz bylo super.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Aha, automaticky jsem tam viděl ty serpentiny seshora. Byl jsem tam zatím jenom dvakrát, ale pokaždé to byl zážitek 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: není to zkopce, ale podél Jizery...
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: PR na Vinec z kopce? Koliks tam letěl?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Využít svižný vítr na pár osobáčků:-)

VINC
    VINC --- ---
    nejdříve kochačka se spolužákama a pak trochu ostřejší tempo zpět :)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    VINC
    VINC --- ---
    Vždy zapomenu, jak jsou tam ty stoupání nepříjemný. Proto tam jsou všichni na elektrokole :D

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WKILLA: Neni zac :) Ja to objevila nahodou pri planovani ctverecku.
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    WEWERKA: Děkuji za inspiraci, ani jsem nevěděl, že to mám kousek za barákem :-D Akorát to teda není zrovna moc viditelně značený, takže jsem to přejel o tři dědiny a musel se vracet.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku jsem postoupila ve ctvereckovani Stredoceskeho kraje - 98% (4648 / 4738)

FINSON
    FINSON --- ---

FINSON
    FINSON --- ---

BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nakonec to sem po dlouhém váhání dávám. I když je to spíš ostuda 😞

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dalsi zapad slunce do sbirky.
    Opet foceno u Zabonos, stejne jako tady [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]

DEB
    DEB --- ---
    JAZ
    JAZ --- ---
    PULKA: v Broumech jsou kdyztak Vietnamci, maji otevreno skoro nonstop a letos me v tech vedrech uz nekolikrat zachranili, kdyz vetsina studanek v sirokym okoli vyschla.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Návrat z víkendu...předpověď mě zahnala na vlak...

PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: To ja pak spim jako kdyby me do vody hodil a taky se na kole trochu vycisti hlava. Jeden by cekal, ze kdyz ma clovek dva tydny bez drahy polovicky, tak stihne spoustu veci a nebude vedet kam driv, ale ja misto toho stihnu ranec veci a jsem brutalne nevyspala 😅
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Haha, ja bezne po dlouhe vyjizdce taky nemuzu usnout, ale vcera jsem tu od 22h pravidelne klimbala u kompu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam