• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---

FINSON
    FINSON --- ---

BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nakonec to sem po dlouhém váhání dávám. I když je to spíš ostuda 😞

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dalsi zapad slunce do sbirky.
    Opet foceno u Zabonos, stejne jako tady [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]

DEB
    DEB --- ---
    JAZ
    JAZ --- ---
    PULKA: v Broumech jsou kdyztak Vietnamci, maji otevreno skoro nonstop a letos me v tech vedrech uz nekolikrat zachranili, kdyz vetsina studanek v sirokym okoli vyschla.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Návrat z víkendu...předpověď mě zahnala na vlak...

PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: To ja pak spim jako kdyby me do vody hodil a taky se na kole trochu vycisti hlava. Jeden by cekal, ze kdyz ma clovek dva tydny bez drahy polovicky, tak stihne spoustu veci a nebude vedet kam driv, ale ja misto toho stihnu ranec veci a jsem brutalne nevyspala 😅
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Haha, ja bezne po dlouhe vyjizdce taky nemuzu usnout, ale vcera jsem tu od 22h pravidelne klimbala u kompu :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: Jj, bylo meco spatne (s mizna to nutne nebyl cukr, ale hlad), nejak se mi podarilo blbe nacasovat odjezd, jidlo atp a spolecne s nevyspanim ze vcerejska se to nejak blbe zkombinovalo. Kazdopadne pak uz to bylo ok a konecne se mi podarilo v noci usnout, takze dobry
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Kdyz ti dojde cukr po 15 km, tak to je neco spatne. Pokud by to byla jednorazova vyjizdka do 15 km (resp. do 90 minut), tak na tuhle vzdalenost nemusis jist ani tycinku a mely by ti vystacit telesne zasoby.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jeste sem hodim Pacovskou klasiku. Foceno na dalku od silnice, protoze tentokrat tam nejsou brambory a nedalo se jit bliz.

PULKA
    PULKA --- ---
    Krušná hora aneb what goes up, must go down

Asi na 15 km mi dosel cukr a na par mistech jsem mela pocit, ze misto kulatejch kol je mam ctvercovy, ale jinak to byla moc hezka vyjizdka - skoro zadnej provoz, rozbity asfaltky, pekny sterkovky a spousta lesu. Ale bylo to teda nahoru dolu. Pozor, Matuska v Broumove nema ani kafe, ani nic sladkyho a ani nealko pivo. Ale hospoda na hristi mela aspon kafe a horalku a to se pocita! A Jungmanuv dum v Hudlicich jako nadavek ;)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Narocny, ale krasny. Jen ten vitr byl docela otravny.
    Ve ctvereckovani prvni posun tenhle rok. 72 x 72 -> 77 x 77.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Víkend zahájen

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Byl jsem pracovně kousek od Popradu a to by byl hřích neskočit o kousek vedle a výš do Tater

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dalsi zapad slunce.

FINSON
    FINSON --- ---
    Bike je konečně zpět ze servisu a jsem do něj znovu zamilován. Více info dám do patřičného auditka, až doladím zbytek drobností, je to na cestě a plán je jasný.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Venku po setmeni je proste krasne.

CUKI
    CUKI --- ---
    SSTTAANNAA: Zavařit to asi půjde, záleží co je to za slitinu. 6061? 7005? Nebo něco nestandardního? Na tvojí váhu a použití, bych ale vybral ocel. Tu svaříš kdekoliv na cestách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam