OMNISLASH: já rozumím, já taky hrál hromadu TES a furt jsem online i v TESO. Srdcovka a prostě porovnáním – kolik času a výbornýho hraní jsem v tom strávil, vs občas pády nebo bugy, je naprostá převaha v tom jak výborně jsem si zahrál. Ty bugy i pády jsou v tom úplně irelevantní, to je cca tři hodiny problémů vs 1200 hodin úžasný role-play.
To ať se nikdo nezlobí, ale takhle to jiný hry fakt maj mnohem horší, i ty vyzdvihovaný.
KID_MCHUTT: tady uvidíme. Vanilu určitě projedu na XSX několikrát.
Později je úplně jasný, že někteří modeři si budou ty zatím mrtvé planety obydlovat a vytvářet tam svoje. Uvidíme jak popotáhnou ten svůj projekt s modováním na konzoli, pokud ne, tak modovaný Starfield pojedu na PC (a budu ho označovat za Starfield-mod). Nicméně MS v tomhle chce přiblížit XBOX PCčkům, takže by mělo být mnohem snažší ty mody tam do toho aplikovat a mít pro to i víc místa, než dosud. Bych řekl, že s tímhle i prostě počítají, ono to pomáhá i prodeji a popularitě tý hry, moc bych se nedivil, kdyby za rok vyšly tooly a DLC s možností že si označíš planetu a tam se budou ty světy objevovat a nebudou tě omezovat v tom co si tam aplikuješ.