• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CROME: tys cekal dalsi Elite?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REDSNAKE: tak na bullet sponge souboje se picovalo u gameplay prezentace uz loni. Nic jinyho se bohuzel cekat nedalo mno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Doufali jsme, ze prijde zmena, ale dopadlo to jako vzdycky :)))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CROME
    CROME --- ---
    No podle recenzi to zatim na nejakej zasadni gamechanger nevypada, skoda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přiznám se, že jsem drobet rozladěnej, že člověk nasype zásobník ze samopalu do hlavy piráta a ten pořád žije.
    Tohle je prostě divný i když asi bych neměl být překvapenej, bethesda no.
    CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Takze to neni dalsi Elite?
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: No, tak to je teda dost bída, abych pravdu řekl :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: s tou lodi me to prekvapilo i v ty recenzi teda :/
    "Představte si, že byste dostali ve Skyrimu koně, ale nemohli s ním pořádně nikam jezdit. Fungoval by jen jako řehtající prostředek na fast travel."
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak po necelých čtyřech hodinách mě to přijde moc fajn :) Průzkum mě baví, jen chci lítat více s lodí, sám si přistávat a odlétat, létat v rámci systému.
    Co se HW týče.
    Jedu na I7 10700K, RTX 3080, 32GB RAM.
    Rozlišení 2K
    Nastavení na menší Ultra
    Všude cca 55FPS, na New Atlantis 40-50FPS.
    Za mě spokojenost, jdu se do toho dál vrhnout.

Obtížnost na normál a než se do toho dostanu tak lékárničky mizí fakt hodně. Jsou ale všude.
    Jen musím zjistit kde zapnout to rychlý menu pro zbraně. :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Cohh jede starfield :)

CohhCarnage Plays Starfield (Sponsored By Bethesda) - Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=loLhrl1JOZY
    L4MA
    L4MA --- ---
    Starfield PC: best settings, FSR 2, benchmarks | Digital Trends
    https://www.digitaltrends.com/computing/starfield-pc-performance-best-settings-fsr-2/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: No cy kravo, toho cloveka z atmosfery vytrhava, ze se nemuze volne teleportovat na jedno tlacitku, ale musi si to najit v mape :-] Tak tomu urcite i vadil vytah na Mass Effectju! :-] A gunplay u RPG neni jako u Dooma, jasnych 7/10 :-] LOL
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    laser na těžení je nejlepší zbraň do začátku hry...Jakože lepší než samopal....
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: no uvidíme, jestli ty města budou fakt velký, tak by se hodila :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to trosku overthinkujes ne? minimapa v Bethesda RPG? :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak jsem dal jednu video recenzi a co mě bude štvát je absence mini mapy. Ale to se srovná modem a snad rychle. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Tak bohuzel vidim, ze za inventar a obecne UI zustalo vse pri starem. Na svem velkem monitoru budu mit v invenatri pod sebou celych 9 itemu. Opravdu kretenske. Ditto prochazeni menu, ktere je stejne debilni jako ve Skyrimu viz nize. Zajimalo by me, zda jeste nekdy Bethesda vytvori hru, kde by ovladani bralo hrace preferujici klavesnici a mys jako rovnocenne ostatnim a ne jen jako podradny hmyz, ktery ma drzet hubu, krok a byt rad, ze to vubec nejak ovladat muze :-/

"Naprostou absurditou je rotace různých menu. Ta se ovládají pokaždé jinými klávesami. V menu stavby základny to je Q a E, v menu stavby lodě Z a C, lodní systémy měníte pravou a levou šipkou, další menu zase A a D. Bethesdo, když už musíš dělat UI zbytečně komplikované, aspoň buď v ovládání konzistentní."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno....tu idnes sem precetl. tiscali games jen verdikt a dva komenty pod tim. nerikam nic.pockam na vas :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Starfield – recenze vesmírného opus magnum | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/recenze/starfield-recenze-vesmirneho-opus-magnum-563811
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam