• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    No, nebudu lhát, utáhlo mě to na game pass pro PC. Jsem zvědav jestli to bude v základu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: tradicne v globalu slabsi, ale relativne za me velkej pokrok.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Výkonově a graficky je to překvapení, to musím uznat, i když postavy jsou imho tradičně slabší.
    L4MA
    L4MA --- ---
    a DLSS2 mody uz jsou na Nexusu. s frame gen. to bude pohadka...
    L4MA
    L4MA --- ---
    zadny zmeny k lepsimu ani horsimu se nekonaj. kdo to miloval, bude to milovat (zatim mi prijde, ze to bude milovat vic, ale mam rad vesmir :)), koho to sralo, bude ho to srat uplne stejne a uplne stejny veci.
    zatim se to zda jako nejkomplexnejsi Beth. dilo. kdyz odhlidnu od pribehu, kterej nedokazu zhodnotit, tak jsem nadsenej a sink na stovky hodin je bez debat. perfektni zaklad, je ve hevzdach co s tim dokazou moderi.

grafika lepsi nez jsem cekal, absence fullscreen!, brutalne CPU bound, bezi to relativne nadherne, stereotipizovanej "bugfest" se nekona.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE: pardon. to netusim. tak tedy GP/GPU. v poho?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: počkej, to bude jen v ultimate? Klasickej game pass pro PC nestačí?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem hlavne rad, ze kdo ma predplaceny GPU, tak to proste ma a muze si zkusit zahrat, at uz na kompu nebo na xboxu x nebo s. a toe pro me velka pridana hodnota. ze to ma svy mouchy a neni to dokonaly s tim se asi nejak sziju :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BEARDY: Omlouvám se za Todda a jeho nemožnost změnit rozlišení hry v nezávislosti na rozlišení monitoru
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: Tak vzhledem k tomu, že jsem viděl 2K a 55FPS,tak proto jsem napsal, že je to bída. A pak napíšeš, že hraješ ve 4k. V tom aby se prase vyznalo :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Co jsem zatim sledoval gameplaye, tak se mi to hodne libi a odkazy na filmy jako Prometheus ci Space Odyssey beru jako velej bonus.
    Hodnoceni nizsi, na ING mel Fallout 4 9.5, tohle 7 a recenzoval to clovek, ktery miluje Fallout 4. Uplne sem ale nepochopil s mou horsi eng, proc tohle ceni mene.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JULIAN: Skoda. Dik
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    REDSNAKE: ano. podle nekterych recenzentu je tam par mist, kde muzes rozhodnutim neco ovlivnit, ale neni jich moc a vesmes jsou ty dialogy jen omacka a zpusob, jak ti podat nejakej pribeh/info
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Z toho co jsem viděl na twitchi mi přijde, že rozhovory mají jasnej výstup a volbou odpovědí nemá hráč příliš možnost ovlivnit jak něco dopadne.
    Je to tak?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Po šesti hodinách mám teprve dvě navštívené planety. Lvl 6. Dostal jsem přesně co jsem chtěl. Vesmírné akční RPG. Jo má to mouchy, ale kdo čekal něco jinýho od Bethesdy...?
    Akorát jak jsem psal, tak nehraju ve 2K ale 4K. Nastavení rozlišení se vždy vrátí do nativního rozlišení monitoru. WTF?
    BEARDY: v čem jako?
    BOBESH: lol, s tím koněm je to perfektní přirovnání.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CROME: njn
    CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Ja ne, ale nektery lidi jsou z toho zklamany :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: A co teprve vychvalovanej Elden Ring, tam jsou tepre houbicky!

Takove stiznosti jsou vzdycky, ale pokud by to bylo tak realne jak by si lide prali, tak po vybalancovni, tzn. kdyz NPC tak PC taky na jednu ranu, by bylo zas v alwjich nablito place, jak se to neda hrat kuli obtiznosti.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Vim, bg3 hraju. Mi to covece u tech rpg videnejch z vrchu vubec nevadi. Nedokazu to asi lip vysvetlit. Proste kdyz vidim z pohledu vlastnich oci jak vykropis do nekoho zasobnik ze sapiku davkou a nepritel porad stoji, tak mi to proste rozbiji imerzi.

Ale nerad bych z toho delal dnesni main tema diskuze, jen jsem si povzdechl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Zrovna sem s tim du :-)

REDSNAKE,NAGASAWA: : Porad je to RPG. Kdybys vedel, kolik sipu a Fireballu se vejde do jednoho Drowa v BG3 ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam