• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REDSNAKE: A co teprve vychvalovanej Elden Ring, tam jsou tepre houbicky!

Takove stiznosti jsou vzdycky, ale pokud by to bylo tak realne jak by si lide prali, tak po vybalancovni, tzn. kdyz NPC tak PC taky na jednu ranu, by bylo zas v alwjich nablito place, jak se to neda hrat kuli obtiznosti.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TRAGED: Vim, bg3 hraju. Mi to covece u tech rpg videnejch z vrchu vubec nevadi. Nedokazu to asi lip vysvetlit. Proste kdyz vidim z pohledu vlastnich oci jak vykropis do nekoho zasobnik ze sapiku davkou a nepritel porad stoji, tak mi to proste rozbiji imerzi.

Ale nerad bych z toho delal dnesni main tema diskuze, jen jsem si povzdechl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Zrovna sem s tim du :-)

REDSNAKE,NAGASAWA: : Porad je to RPG. Kdybys vedel, kolik sipu a Fireballu se vejde do jednoho Drowa v BG3 ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Ja vim, ja vim, my bad. Proste jsem si jen troufal zadoufat no.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: ty chces aby ti nekdo vysvetlil, ze to neni "pif paf 1st person shooter" ale deep rpg? nehraj to blbe! :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JULIAN: V nicem, je to jen muj subjektivni dojem. Nemam to proste rad kdyz jsou strelny zbrane trapne slabe, je to jak kdyby ses snazil ustrilet enemaka nerfkou/kulickovkou. I blbej tezebni laser ma vyssi dmg nez strelne zbrane. Chapu, rpg mechaniky, nizkej lvl hrace a chybejici skilly, ale tak bych tomu treba prizpusobil lvl design a ze zacatku nutil hrace hrat se zbranema na blizko, aby to tolik nervalo..

Ale jak rikam, je to muj subjektivni dojem, chapu ze ostatnim to nemusi vadit.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    REDSNAKE: a v čem je problém?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NAGASAWA: Ja to popravde vubec nesledoval, na hype jsem naskocil doslova par dni pred vydanim s urcitou mirou me vrozene skepse, a dobre jsem udelal.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CROME: tys cekal dalsi Elite?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REDSNAKE: tak na bullet sponge souboje se picovalo u gameplay prezentace uz loni. Nic jinyho se bohuzel cekat nedalo mno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Doufali jsme, ze prijde zmena, ale dopadlo to jako vzdycky :)))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CROME
    CROME --- ---
    No podle recenzi to zatim na nejakej zasadni gamechanger nevypada, skoda.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přiznám se, že jsem drobet rozladěnej, že člověk nasype zásobník ze samopalu do hlavy piráta a ten pořád žije.
    Tohle je prostě divný i když asi bych neměl být překvapenej, bethesda no.
    CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Takze to neni dalsi Elite?
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: No, tak to je teda dost bída, abych pravdu řekl :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: s tou lodi me to prekvapilo i v ty recenzi teda :/
    "Představte si, že byste dostali ve Skyrimu koně, ale nemohli s ním pořádně nikam jezdit. Fungoval by jen jako řehtající prostředek na fast travel."
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak po necelých čtyřech hodinách mě to přijde moc fajn :) Průzkum mě baví, jen chci lítat více s lodí, sám si přistávat a odlétat, létat v rámci systému.
    Co se HW týče.
    Jedu na I7 10700K, RTX 3080, 32GB RAM.
    Rozlišení 2K
    Nastavení na menší Ultra
    Všude cca 55FPS, na New Atlantis 40-50FPS.
    Za mě spokojenost, jdu se do toho dál vrhnout.

Obtížnost na normál a než se do toho dostanu tak lékárničky mizí fakt hodně. Jsou ale všude.
    Jen musím zjistit kde zapnout to rychlý menu pro zbraně. :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Cohh jede starfield :)

CohhCarnage Plays Starfield (Sponsored By Bethesda) - Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=loLhrl1JOZY
    L4MA
    L4MA --- ---
    Starfield PC: best settings, FSR 2, benchmarks | Digital Trends
    https://www.digitaltrends.com/computing/starfield-pc-performance-best-settings-fsr-2/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: No cy kravo, toho cloveka z atmosfery vytrhava, ze se nemuze volne teleportovat na jedno tlacitku, ale musi si to najit v mape :-] Tak tomu urcite i vadil vytah na Mass Effectju! :-] A gunplay u RPG neni jako u Dooma, jasnych 7/10 :-] LOL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam