• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    L4MA: tak z jineho soudku - nejde se potapet, voda je jen placatej layer, dealbreaker! :)

jinak i zaprisahli fanousci bethesda her dost veci kritizujou:

STARFIELD Review Q&A | STREAM / Ramble
    https://www.youtube.com/watch?v=k0TyVFUJUWw
    L4MA
    L4MA --- ---
    s tema konema to je politovanihody, ale clovek nemuze bejt zklamanej z neceho , co se vi roky dopredu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: presne tak. Game Pass hry se nijak nelisej.

MICHIGAN: neni to zas tak uderny s tema konema ze bychom to museli opakovat kazdy 4 hodiny. :D [BOBESH @ Starfield - The Sandwich Universe]
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    jinak hodnoceni to ma i vysoky

Gamingbolt - 10/10
    Gamerant - 5/5
    GamesRadar - 5/5
    Destructoid - 10/10
    PPE.pl - 10/10
    VGC - 5/5
    Sector.sk - 9,5/10
    CGMagazine - 9,5/10
    WindowsCentral - 4,5/5
    Gamereactor - 9/10
    Dualshockers - 9/10
    VideoGamer - 9/10
    Wccftech - 9/10
    GameInformer - 8,5/10
    Gry-Online.pl - 8,5/10
    Bonusweb - 85/100
    VG247 - 4/5
    Hardcoregamer - 4/5
    Comicbook - 4/5
    TechRadar - 4/5
    GameStar.de - 81/100
    PC Gamer - 75/100
    Gamespot - 7/10
    IGN.com - 7/10
    Games.cz - 7/10
    PCGamesN - 7/10
    Digital Trends - 7/10
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    REDSNAKE: Ultimate ma navic jeste EA hry a taky sitove hrani. Ale ty hry v GP jsou stejne (teda aspon na xboxu)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    BOBESH: popravde fakt, ze nejde pristavat/odlitat z planet lodi (jakkoliv by to mohlo byt zjednoduseny), je dost immersion-breaking, zvlast v podobny hre.
    takhle mas vsude loadingy a fastravel, coz asi neni uplne top pro dojem z funkcniho vesmiru.

jak nekdo poznamenal na redditu - je to jako bys mel ve skyrimu kone a nemohl na nem jezdit (resp. ano, ale jen v male dostihove arene)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Ultimate a ten levnejsi maji stejne hry? Jde jen o platformy kde muzu hrat? Sorry, jsem v tom novej a tradicne zmatenej
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: jak zvedav, bude, 6.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    No, nebudu lhát, utáhlo mě to na game pass pro PC. Jsem zvědav jestli to bude v základu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: tradicne v globalu slabsi, ale relativne za me velkej pokrok.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Výkonově a graficky je to překvapení, to musím uznat, i když postavy jsou imho tradičně slabší.
    L4MA
    L4MA --- ---
    a DLSS2 mody uz jsou na Nexusu. s frame gen. to bude pohadka...
    L4MA
    L4MA --- ---
    zadny zmeny k lepsimu ani horsimu se nekonaj. kdo to miloval, bude to milovat (zatim mi prijde, ze to bude milovat vic, ale mam rad vesmir :)), koho to sralo, bude ho to srat uplne stejne a uplne stejny veci.
    zatim se to zda jako nejkomplexnejsi Beth. dilo. kdyz odhlidnu od pribehu, kterej nedokazu zhodnotit, tak jsem nadsenej a sink na stovky hodin je bez debat. perfektni zaklad, je ve hevzdach co s tim dokazou moderi.

grafika lepsi nez jsem cekal, absence fullscreen!, brutalne CPU bound, bezi to relativne nadherne, stereotipizovanej "bugfest" se nekona.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE: pardon. to netusim. tak tedy GP/GPU. v poho?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: počkej, to bude jen v ultimate? Klasickej game pass pro PC nestačí?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem hlavne rad, ze kdo ma predplaceny GPU, tak to proste ma a muze si zkusit zahrat, at uz na kompu nebo na xboxu x nebo s. a toe pro me velka pridana hodnota. ze to ma svy mouchy a neni to dokonaly s tim se asi nejak sziju :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BEARDY: Omlouvám se za Todda a jeho nemožnost změnit rozlišení hry v nezávislosti na rozlišení monitoru
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    KARLOSK: Tak vzhledem k tomu, že jsem viděl 2K a 55FPS,tak proto jsem napsal, že je to bída. A pak napíšeš, že hraješ ve 4k. V tom aby se prase vyznalo :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Co jsem zatim sledoval gameplaye, tak se mi to hodne libi a odkazy na filmy jako Prometheus ci Space Odyssey beru jako velej bonus.
    Hodnoceni nizsi, na ING mel Fallout 4 9.5, tohle 7 a recenzoval to clovek, ktery miluje Fallout 4. Uplne sem ale nepochopil s mou horsi eng, proc tohle ceni mene.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JULIAN: Skoda. Dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam