NECROMAN: To prave doufam, ze takhle nebude. Preci jen v tom mass effectu ten venkovni svet na tech planechat byl o tom, ze tam clovek 5 minut pojezdi, vybere suroviny a tom pro nej konci. Max skoci do toho jednoho dungeonu, co tam je, nebo vyjimecne postrili par enemaku. Hlavne ale v mass effectu jsi vetsinu casu uzamcen v nejakem prostoru v ramci nejake mise. To je prave opak toho otevreneho sveta, ktery znam z tesu a fo a ktery ocekavam (doufam v nej) i tady.
L4MA: Zvazoval jsem, ale samozrejme jako spoustu jinych mi neni zrovna prijemne delat upgrade v situaci, kdy spousta vyrazne lepe vypadajicich her mi slape jako hodinky. Navic prechod na 4070 znamena nejspis novy zdroj, coz znamena novy case.. a to vse jen proto, ze cunata z Bethesdy a jejich creation engine, ktery je hi tech asi jako nejake z rezavych nahradnich dilu slozene a alobalem zaplatovane vozitko v nejakem postapo / madmax filmu.
L4MA: Proc vy nekteri vzdycky musite mit tenhle podivny pohled, ze bud musi byt clovek vyvraceny do jednoho extremu, kde vse "zkousne" a je totalne happy, nic neresi, nebo se vytoci do druheho extremu a jen stena? :) Nevidis treba tu asi nejbeznejsi cestu, ze si to rad zahraju, ale nebudu kvuli tomu delat, ze mi nevadi ani to, ze Todd se zase zachoval jako peacha a nalhal hory doly, ani to, ze se Bethesda zase a znova vysrala na hrace s KB/M a vytvorila ovladani "gaypad first" stylem? :) Nemusim byt ze hry totalne vypleskly jako nejaky hype boy, abych si ji uzil. Kdyby to byl nezbytny predpoklad, asi by ten pocet her, co jsem za zivor hral, byl velmi vyrazne nizsi :D
Pokud plati volny svet ve smyslu "muzu hnedka vyraizt, kam chci", tak za me cajk a nejake loadovani mi vubec nevadi :)