HONZAL: Ja jen doplnim, ze on asi nikdo (ok, minimalne ja) nema problem s fast travelem :) Lide (vcetne me) maji spise problem v tom, ze Todd vykreslil silne nepravdivy obraz Starfieldu a zcela dle ocekavani to spoustu z nich nasralo. A jak pisu nize, ten obraz nebyl blouznenim nejakeho opileho fan boye v knajpe nebo na streamu. Bylo to vyjadreni oficialniho predstavitele Bethesdy na predvadeci akci.
L4MA:
L4MA: Vsak s tim souhlas, pisu celou dobu, ze si to urcite rad zahraju :)
Ale stejne tak, jak by bylo divne ignorovat vse skvele na te hre, by imo bylo divne ignorovat vse negativni. Uplne se nedovedu tvarit, ze tenhle pristup Bethesdy je ok. Todd neni nejaky Fera, co v hospode po sedmem pive a peti tuzemacich vykrikuje, ze az skonci s tuzingem jeho fobie, bude umet veci jako Kit z Knigh Ridera. Je to oficialni predstavitel Bethesdy. Pokuty vuci nekalym praktikem SW firem uz dnes nejsou zadna exotika. Nevidim duvod, aby Bethesda nedostala poradne pres paraty za to, co predvadi Todd. Mozna by na jeho misto konecne dala nekoho, koho slovo by melo nejakou vahu. Vzdyt obhajovat tohle, to je jako obhajovat prodejce hrncu, co oteviraji tricatou cakru a maso v nich vydrzi cerstve deset let.
Mam 2060 super. Vse mi na ni (a i7-12700KF / 128GB ram) slape jako hodinky s uz notne starym ale spolehlivym 650W zdrojem. Prechod na cokoliv od 4070 vyse minimalne papirove vyzaduje o slusny kus vice stavy, coz by spustilo tu kaskadu, co jsem zminoval vyse.