• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: zbranovy upgrady jsou rozhodne kontraintuitivni, ale vlastne jsem za to rad. aspon ze zacatku me to pobizi vic experimentovat, a ne si hned poskladat zbran, kterou nevymenim dalsich 150 hodin.

k bazim ani lodim jsem se jeste nedostal, tradicne jsem prvni dva dny resil spis technickou stranku. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Že se nemusí sbírat pásky a větráky chápu a kvituju. Ale proč nejde sundat puškohled z jednoho Laweakra a dát ho toho s úsťovou brzdou už teda ne.

A suroviny? To je kapitola sama pro sebe. Kam to nám do háje cpat? Do zakladn ilodi se defaultně vejde jen o málo víc než do baglu, takže jsem. Ji za 60k prifouknul na 920kg. Nové motory, další dva navíc novej reaktor a gravdrive a příhodil 3x1 a 1x1 moduly a dva Cargo moduly má bok.

A taky jsem si musel založit základnu, abych měl kam ulejt ukořistěnÿ kontraband, než zjistím kde ho prodat...
    . .. protože pašerák u, myslím že Grissoma, ho nechce. Parchant.

BTW už jsem potkal a skolil jednoho Teromorpha, nebo jak se ten rozhodně ne Xenomorph, co ho stvořili na tě základně ze začátku, co je třeba zlikvidovat kapitán od Crimson Fleet
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: btw, ty litas a managujes ty ship resources na klavesnici a mysi? ja behem prvnich trech minut presel na gaypad, prislo mi to extremne nehratelny, ale ani jsem se to nesnazil nijak poresit...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KARLOSK: investuj bodíky a dostaň se ke stavbě lodí, jinak jsi hodně omezený. Mobilitu zvedneš lepším generátorem a tryskami, barvy se budou dát měnit, až se k tomu dostaneš ve skill tree (ano, ani po 40 hodinách ještě neumím upgradovat loď z kategorie A, protože na to prostě nejsou body, na lvl 21 prostě nejsou)
    TRAGED: není lvl cap
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    2x dotaz k lodím.
    Jak zvýšit mobilitu?
    Kde se lodi mění barvy?
    Dik :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: jj, level je neomezenej. a jj, tlacej te proste do toho dobyvani surovin, scrapovani neexistuje. prvni dve hodiny jsem si predstavoval, co z tohodle krasnyho itemu tak asi padne za prvky, ale junk je proste junk, zda se. :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BEARDY: Tyjo fakt bych na Mesici, Marsu nebo snad na jeste nehostinejsich mistech necekal party party a duhove jednorozce. Naopak prazdnotu.

Shit, nejradeji bych se do toho ponoril hned
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A doufám, že nekonečný vesmír má nekonečný level, obzvlášť když obsahuje NG+. Protože jsem to nevydržel a začal cpat skilly do nosnosti :-)

Chvíli jsem doufal, té si Starfield vezme to nejlepší z obou skill systému. Že za XP se budou odblokovat skill a ty pak levrlovat těmi challenges, ale bohužel. Všechno je jen za Skill pointy.

Ale , už jsem i potkal časopis, co mi zvednul nějaký combat skill o pár procent.

BTW nepříjemně mně překvapilo, že nejdou stripovat mody ze zbraní. Jsem hoardoval, že si to pak "zadarmo" nakombinujte do super gunu bez nutnosti skillu a ono prd.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BEARDY: Slovy klasika: "In the vast nothingness of space no one can hear you scream." a je to tak správně!
    L4MA
    L4MA --- ---
    BEARDY: "Nikde nikdo, všechno je velký jako kráva" hezky shrnuty dva zakladni aspekty explorace v intrplanetarnim meritku. :D
    zvykal bych si... :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Tak jsem tomu dal nějakou další šanci, pohrabal jsem se v nastavení, takže se to místy ( hlavně interiéry ) dobře hýbe.

Ten komplex na planetě Kreet mě bavil, slušná atmosféra, hlavně to hrát pomale a nikam nespěchat.

Teď jsem teda přiletěl na Mars a dost takových suchý. Nikde nikdo, všechno je velký jako kráva, ale tak snad to nebude příliš časté.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Já jsem spokojenej :D

L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: nova verze s 24 radkama, spolu s timhle uz je to hodne rozumny...

IconSortingTags - Starfield Edition at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/312
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: zatim to muzes rozbit timhle. :)

Low Gravity (Endless Jetpack) at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/356?tab=description
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Ne. A rozbiješ skill tree.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: nějakej mod na víc fuelu v jetpacku by tomu cestování venku určitě pomohl
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Jak píše Julian. Lítat můžeš do aleluja, ve vesmíru. Nad povrchem planet ala letadlo ale ne. Tam běháš všude jak Terry Fox. Planetu za mesíční rover z Apolla 14 - 17. Ve Falloutu to ještě dávalo smysl, ale tady?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Za mě super. Mám v tom 30 hodin a doufám v desetkrát tolik

JULIAN
    JULIAN --- ---
    OMNISLASH: k cemu jsou outposty netusim, ale litat muzes ve vesmiru, je tam ship to ship combat.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SEKI1: V cem je pointa staveni, piplani a obecne "tuzingovani" lodi, kdyz se v ni nad tou planetou nemuzu proletet? Nebo jak tohle vlastne funguje, co to staveni a vylepsovani lodi realne ovlivnuje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam