• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KID_MCHUTT: dík.
    L4MA: Ano, klávesnice a myš. :) absolutně to dávám v pohodě... než jsem přišel na klávesy F a R byl jsem marnej.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: bedna by se nemela resetnout. i celly jako takovy vypadaj, ze drzej, tady to testovali... [L4MA @ Starfield - The Sandwich Universe]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: Takovou zbraň nemám a ještě mi nic podobného nepadlo, když nebudu počítat brokárnu :( všecko zabíjím dlouho...
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: ale, ale. "i am sworn to carry your burdens" :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmmm, tak jsem si naklikal "nutne minimum" a je z toho LVL 121

Character Build Planner & Calculator | Starfield | Nukes & Dragons
    https://nukesdragons.com/starfield/character?v=1&n=&b=b7&t=060108&s=c04s44s22t34t11p21p33s34sb3se1s84s73sd4t24t41t74tc4td4sc4p74o34o04oc4oe4c24c94cc4cg4ca4c34cb4pa4pb4pf4pd4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem nakonec dal dohromady, jak to ted mam:

Character Build Planner & Calculator | Starfield | Nukes & Dragons
    https://nukesdragons.com/starfield/character?v=1&n=&b=b7&t=060108&s=c01s42s22t32t11p21p32
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: No, takove behaji i po Alfa Centauri. Obzlast 30-40 lvl brebery v nejmenovanem labu mi docale na tom 9 LVL dali zabrat. Ale kdyz jde do tuheho, tak memu REGULATORu se 100 DMG malo co odola :-) Jo, uz me zaskocil i LVL25 Eclipse Mercenary, co me dokazal oneshotnout. Ale nakonec taky sel.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: takové drobné varování - ten její quest zavede postavu na planetu s potvorami 20+ - a některé jsou extra tuhé (což bude tím, že nemám pořádnou pušku, protože jak obvykle mě fuckuje RNG, ale stejně)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyz se mne zeptala, jestli si sem jist zahajenim questu, ze pak uz nebude cesty zpet, tak jsem ji odmitl, ze si jeste neco zaridim. To bylo tak pred 7 - 8 levely, tak si rikam, ze je uz mozna cas do Constelation vyrazit a na chvili zas vratit hru na koleje :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: nevím, běhám zatím se Sárou, dokud nedodělám komplet kompanion quest, pak ji vyměním za kovboje
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: IMHO jsi spis sesel z cesty :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Robot je hrozne otravnej s tim, jak se porad vnucuje s nosenim veci, ale pritom uz je dano uplne plnej :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (ale teda na spoustu nepopsaných věcí jsem si musel přijít sám - a není jich málo)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: já hledal postel :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Urcite ne. Ja trezor naplnil nahodou uz pred prohlidkou a pak se ukazalo, ze jsem se trefil.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: jenom aby!!! ten robot mě obtěžoval, líbilo se mu moje bříško a pleš!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to bych nesměl mluvit s někým a pak už se k tomu nedostat. Proběhl jsem to tam komplet a všecky postele jsou zabrané. Možná protože jsem si nenechal udělat prohlídku...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: Teda chci rict, kdyby ses nechal provest ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyby sis nechal udelat prohlidku, tak vis, ze je to ten uplne vzadu vedle zasedacky. Ten taflovanej s trezorem.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: já na víc než jednu nemám materiál. Furt mi chybí základní věci, které bych i těžil, kdybych měl materiál na postavení těch těžících, žáno :D

a to mám loď s plným kufrem, Sáru s plným kufrem a sám toho taky netahám málo... A to jsem toho spoustu nechal na Alfě a doufám, že se ta bedna neresetne. Protože sice tam mám pokoj, ale nenašel jsem, který, ve všech jsou postele obsazené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam