• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: já hledal postel :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Urcite ne. Ja trezor naplnil nahodou uz pred prohlidkou a pak se ukazalo, ze jsem se trefil.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: jenom aby!!! ten robot mě obtěžoval, líbilo se mu moje bříško a pleš!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to bych nesměl mluvit s někým a pak už se k tomu nedostat. Proběhl jsem to tam komplet a všecky postele jsou zabrané. Možná protože jsem si nenechal udělat prohlídku...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: Teda chci rict, kdyby ses nechal provest ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyby sis nechal udelat prohlidku, tak vis, ze je to ten uplne vzadu vedle zasedacky. Ten taflovanej s trezorem.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: já na víc než jednu nemám materiál. Furt mi chybí základní věci, které bych i těžil, kdybych měl materiál na postavení těch těžících, žáno :D

a to mám loď s plným kufrem, Sáru s plným kufrem a sám toho taky netahám málo... A to jsem toho spoustu nechal na Alfě a doufám, že se ta bedna neresetne. Protože sice tam mám pokoj, ale nenašel jsem, který, ve všech jsou postele obsazené.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Na mape je teleso se zakladnou omarkovane ikonkou a nemas mit jen jednu. Mas mit jednu hlavni na vyrobu a spoustu malich tezebnich koloniii pro zasobovani.

Tak ja postavil jen airlock s jednim modulem a v nem akorat kontainer na veci; BTW ty jsou uz taky omezene kapacitou, takze ne jako v F4 kdy si hrac vystacil s jednou bednou beztize na vsechno; pak postel na plysaky a lavici na tezitka a jine modely planet. Lavici proto, ze na ni neni potreba LEPIDLO, narozdil od stolu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ono i těch správných, ale postavit základnu je tak drahé, že jich prostě není dost... já ji omylem postavil moc brzo, na blbém místě, teď bych ji potřeboval najít a zrušit, třeba ty materiály dostanu zpátky, ale zapomněl jsem kde. A hra neporadí.
    L4MA
    L4MA --- ---
    Bethesda pridava podporu modu na konzole az ve chvili, kdy jsou vsechny patche a DLC hotovy. jinak by jim z tech nekompatibilit shorela podpora. podle me. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: samozrejme, ale nebudou imo dostupny day 1, month 1 a divil bych se i kdyby year 1. rad se budu mylit.
    btw kde to tam je v tom menu? vubec jsem to nezahlid.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Materialu jsou plne planety, jen zatim ne tech spravnych :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Tak F4 mody ma na i Xku.

Funny na Starfieldu ale je, ze na Xku jsou coby mody udelane i DLC. Protoze tam i tam mam Premium a Mars DLC nainstalovane, ale vzdy po sync saves z Xka do PC mi hra hlasi, ze save vznikl s nimi, ale na PC ze nejsou, tak mi tam muze neco chybet.

A na zaver Terrormorph:

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: materiálů je málo, lodě malé...
    L4MA
    L4MA --- ---
    BOBESH: na konzoli nepujodu zadny mody dokud to dokud/pokud to nebude official od nich.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a na konzoli de stahnout nejakej mod s cestinou? (prej to vypne achievmenty, ale to bych asi ozelel)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Já taky, ale pak mě začal štvát skladovej prostor lodi a pak semnarazil má žen kontraband. No, přece to nazahodim :-)

A co mi k stavbě či upgrade čehokoliv nejvíce chybí? No jistě že LEPIDLO jako v Fallout 4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A copak jste si namunchovalii za traity?
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: zbranovy upgrady jsou rozhodne kontraintuitivni, ale vlastne jsem za to rad. aspon ze zacatku me to pobizi vic experimentovat, a ne si hned poskladat zbran, kterou nevymenim dalsich 150 hodin.

k bazim ani lodim jsem se jeste nedostal, tradicne jsem prvni dva dny resil spis technickou stranku. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Že se nemusí sbírat pásky a větráky chápu a kvituju. Ale proč nejde sundat puškohled z jednoho Laweakra a dát ho toho s úsťovou brzdou už teda ne.

A suroviny? To je kapitola sama pro sebe. Kam to nám do háje cpat? Do zakladn ilodi se defaultně vejde jen o málo víc než do baglu, takže jsem. Ji za 60k prifouknul na 920kg. Nové motory, další dva navíc novej reaktor a gravdrive a příhodil 3x1 a 1x1 moduly a dva Cargo moduly má bok.

A taky jsem si musel založit základnu, abych měl kam ulejt ukořistěnÿ kontraband, než zjistím kde ho prodat...
    . .. protože pašerák u, myslím že Grissoma, ho nechce. Parchant.

BTW už jsem potkal a skolil jednoho Teromorpha, nebo jak se ten rozhodně ne Xenomorph, co ho stvořili na tě základně ze začátku, co je třeba zlikvidovat kapitán od Crimson Fleet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam