• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: já hledal postel :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Urcite ne. Ja trezor naplnil nahodou uz pred prohlidkou a pak se ukazalo, ze jsem se trefil.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: jenom aby!!! ten robot mě obtěžoval, líbilo se mu moje bříško a pleš!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to bych nesměl mluvit s někým a pak už se k tomu nedostat. Proběhl jsem to tam komplet a všecky postele jsou zabrané. Možná protože jsem si nenechal udělat prohlídku...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: Teda chci rict, kdyby ses nechal provest ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Kdyby sis nechal udelat prohlidku, tak vis, ze je to ten uplne vzadu vedle zasedacky. Ten taflovanej s trezorem.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: já na víc než jednu nemám materiál. Furt mi chybí základní věci, které bych i těžil, kdybych měl materiál na postavení těch těžících, žáno :D

a to mám loď s plným kufrem, Sáru s plným kufrem a sám toho taky netahám málo... A to jsem toho spoustu nechal na Alfě a doufám, že se ta bedna neresetne. Protože sice tam mám pokoj, ale nenašel jsem, který, ve všech jsou postele obsazené.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Na mape je teleso se zakladnou omarkovane ikonkou a nemas mit jen jednu. Mas mit jednu hlavni na vyrobu a spoustu malich tezebnich koloniii pro zasobovani.

Tak ja postavil jen airlock s jednim modulem a v nem akorat kontainer na veci; BTW ty jsou uz taky omezene kapacitou, takze ne jako v F4 kdy si hrac vystacil s jednou bednou beztize na vsechno; pak postel na plysaky a lavici na tezitka a jine modely planet. Lavici proto, ze na ni neni potreba LEPIDLO, narozdil od stolu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ono i těch správných, ale postavit základnu je tak drahé, že jich prostě není dost... já ji omylem postavil moc brzo, na blbém místě, teď bych ji potřeboval najít a zrušit, třeba ty materiály dostanu zpátky, ale zapomněl jsem kde. A hra neporadí.
    L4MA
    L4MA --- ---
    Bethesda pridava podporu modu na konzole az ve chvili, kdy jsou vsechny patche a DLC hotovy. jinak by jim z tech nekompatibilit shorela podpora. podle me. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: samozrejme, ale nebudou imo dostupny day 1, month 1 a divil bych se i kdyby year 1. rad se budu mylit.
    btw kde to tam je v tom menu? vubec jsem to nezahlid.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Materialu jsou plne planety, jen zatim ne tech spravnych :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Tak F4 mody ma na i Xku.

Funny na Starfieldu ale je, ze na Xku jsou coby mody udelane i DLC. Protoze tam i tam mam Premium a Mars DLC nainstalovane, ale vzdy po sync saves z Xka do PC mi hra hlasi, ze save vznikl s nimi, ale na PC ze nejsou, tak mi tam muze neco chybet.

A na zaver Terrormorph:

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: materiálů je málo, lodě malé...
    L4MA
    L4MA --- ---
    BOBESH: na konzoli nepujodu zadny mody dokud to dokud/pokud to nebude official od nich.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a na konzoli de stahnout nejakej mod s cestinou? (prej to vypne achievmenty, ale to bych asi ozelel)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Já taky, ale pak mě začal štvát skladovej prostor lodi a pak semnarazil má žen kontraband. No, přece to nazahodim :-)

A co mi k stavbě či upgrade čehokoliv nejvíce chybí? No jistě že LEPIDLO jako v Fallout 4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A copak jste si namunchovalii za traity?
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: zbranovy upgrady jsou rozhodne kontraintuitivni, ale vlastne jsem za to rad. aspon ze zacatku me to pobizi vic experimentovat, a ne si hned poskladat zbran, kterou nevymenim dalsich 150 hodin.

k bazim ani lodim jsem se jeste nedostal, tradicne jsem prvni dva dny resil spis technickou stranku. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Že se nemusí sbírat pásky a větráky chápu a kvituju. Ale proč nejde sundat puškohled z jednoho Laweakra a dát ho toho s úsťovou brzdou už teda ne.

A suroviny? To je kapitola sama pro sebe. Kam to nám do háje cpat? Do zakladn ilodi se defaultně vejde jen o málo víc než do baglu, takže jsem. Ji za 60k prifouknul na 920kg. Nové motory, další dva navíc novej reaktor a gravdrive a příhodil 3x1 a 1x1 moduly a dva Cargo moduly má bok.

A taky jsem si musel založit základnu, abych měl kam ulejt ukořistěnÿ kontraband, než zjistím kde ho prodat...
    . .. protože pašerák u, myslím že Grissoma, ho nechce. Parchant.

BTW už jsem potkal a skolil jednoho Teromorpha, nebo jak se ten rozhodně ne Xenomorph, co ho stvořili na tě základně ze začátku, co je třeba zlikvidovat kapitán od Crimson Fleet
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: btw, ty litas a managujes ty ship resources na klavesnici a mysi? ja behem prvnich trech minut presel na gaypad, prislo mi to extremne nehratelny, ale ani jsem se to nesnazil nijak poresit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam