• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHARINGAN: A coz teprve az zjistis, ze se sice muzes na miste prevlict ze skafandru do skafandru pres equip tlacitko, ale konzumovat rovnou na miste ne, to musis taky pres inventar.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    TRAGED: jasně, otevřít inventář zvládnu, ale to je přesně to co bych rád eliminoval :) jde mi o to, že když sbírám digipick a omylem vezmu toaleťák vedle něj, tak bych jen zmáčknul klávesu a poslední sebranej předmět insta katapultoval ven z batohu :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Jen jestli to nemate sedive, protoze mate zobrazovadlo s 8bit barvami :-] Me to na 10bit fakt sedive nemam.

REDSNAKE: Hodinky! Sever je nahore a je to ta tlusta carka na nich.

OMG lidi, naucte se pouzivat mapu s kompasem a prestante byt otroky GPSek a jinych GLONASSu a GALILEOji, ktere tam nemuzou fungovat, protoze neni sit satelitu kolem kazdeho telesa :-]

REDSNAKE: Kdyz te to dovede k metru, tak v nem ti ukazuje stejny modry hex do ktereho distriktu mas jet. Nemluve o tom, ze jsou distrikty propojene a da se mezi nimi volne behat. Jen navigace vyhodnocuje nerycheljsi trasu.

N4RC0T1C: Hodi se to do carga lodi. Ale nevim, co se stane, kdyz uz cargo bude plne. Mozna ti odmitne dropnout s tim, ze kontejner uz je plny.

SHARINGAN: To tam skoro je, v inventari je polozka New Items :-)

L4MA: Pche! Na ovladaci je to uplna pohoda. Predelavam ji furt. Ale zrout casu je to neskutecnej, to ano.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NESS: Tak to ti zbývá pouze nějakou najít, nebo koupit.
    NESS
    NESS --- ---
    KARLOSK: Takze neni ? :-) Skill pointy do toho cpat nechci, suroviny i workbench mam :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NESS: musíš investovat do perků, pak si sehnat suroviny a workbench na upgrade zbraní.
    NESS
    NESS --- ---
    Zdar, delam neco blbe, nebo v celem vesmiru neni nikdo kdo by mi namontoval tlumic na pusku? Nejak naivne sem cekal ze bude mozne za uplatu si zbrane nechat upravit, ale zatim se mi zda ze ne , skillpointy do toho cpat nechci a skilly co maji companioni se zda se pouzit takhle nedaji.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Sandwich ship
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: jako lepsi nez dratem do oka no, souhlas. a kdyz dropnes z lodi primo do lodge tak je to minutka do toho suterenu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: nie je to pravda ideálne, ale je to (AFAIK) jediný bezodný box v hre, takže tam môžeš raz za desať hodín hrania odniesť všetok crap z lode. Keď potrebuješ craftovať, dvoma klikmi to všetko zoberieš z boxu, prejdeš dva kroky k workbenchu, potom to tam zase dvoma klikmi vrátiš.
    Nie je to ideálne riešenie, ale nie je to zas taká otrava.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Da se to i na ovladaci ale je to velmi neintuitivni.
    L4MA
    L4MA --- ---
    ted jsem dve a pul hodiny prestavoval lod, a neco tak frustrujicicho jsem ve hre dlouho nezazil, a min uspokojivyho pravdepodobene jeste nikdy. :) na ovladaci bych to rage quitnul.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: ano, ale musíš to tam nanosit, pořád z té krabice něco tahat a nikde jinde to není dostupný. Nepřijde mi to jako user friendly řešení.
    Teď už nám na lodi 3500 místa a zas se mi to plní :( a poslední přestavba stala 120k :( uvažuju o modu "resources weight zero".
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    musim říct, že po téměř dvou dekádách hraní Bethesda her by mi nevadilo, kdyby ve Starfieldu byl keybind na "zahoď poslední píčovinu co jsi omylem sebral" :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI:
    Link Lodge Workbenches (craft direct from unlimited storage) at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1537
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    CLAVEN: No prave :) a ja se pokousim neskakat jen tak vesmirem, ale resit vse tak jako kdyby tam nebyl fast travel prakticky kdykoliv kamkoliv. A potom se vse na jednom miste dost hodi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imo tz boxz v lodgi nejsou propojenz s craft stationama (zatimco personal inventory a ship cargo jo) - nicmene taky tam nechavam valnou vetsinu tezkejch komponentu
    L4MA
    L4MA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam