• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: No, mě to teda přijde jako zásadní spoiler, když někde můžeš získat věci z obchodu zdarma. Třeba by si na to chtěli lidi přijít sami, co?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: Na tohle fakt spoiler tag nepotřebuješ. Není to nic, co by ti prozradilo část příběhu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: Cože? Tak zkus přemejšlet chvíli, třeba na to přijdeš sám.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    REDSNAKE: a proc?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BOBESH: tag spoiler by neuškodil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    uz ste cetli o louzi? :))

"If you go to Akila City, look in a puddle in front of the store, Shepherds.

You can get all the store’s inventory for FREE."
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: me teda mnohem vic sere Sam. Nebo spis teda ta jeho dcera, furt mele ty stejny sracky porad dokola, pateticke je to az hruza, chvili jsem ho mel na lodi a musel jsem je zas vysadit pac to uz se fakt nedalo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Myslím, že špeciálne kvôli Sarah si postavím malý outpost na tej najzastrčenejšej ľadovej prdeli vesmíru, akú nájdem, nedám tam vôbec nič produktívne, len jeden hab so štyrmi holými stenami, nazvem ho GULAG a pridelím ju tam.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: tak hraj Mass Effect alebo Star Wars alebo ktorúkoľvek sci-fi hru plnú alienov
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Sarah je extremne otravna, snad pujde zabit ♥️
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jinak ad Plastika ( TRAGED ), nechodte tam v hazmatu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Co jsem vypozoroval, tak jakmile zacnu rozhovor s detailem, tak jde chlazeni do otacek. A je to videt, ze jsou v ultra cupr mega detailnich modelech. Treba Sarah, ne hre vypada tak na 20, ale v rozhovoru na 35+ :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: i mimika a vyjadrovani emoci v synchronizaci s tim co rikaj je dobra.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    GANDHI: Posli fotku jak vypadas, treba to bude tim ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: ty charaktery - aspon ty dialogovy npc maj udelany fakt hezky a maj opravdu pekne zvladnutej lipsync - potkal jsem tam cernocha s ruskym (sic!) akcentem nebo doktora s nemeckym a fakt i na pohybech rtu byla ta vyslovnost perfektne videt.

npc ve mestech jsou imo horsi (hromada jich ma takovej ten "vyorana mys" pohled - ale urcite je to pokrok. A pravda doted mi unika proc hromada npc ma tendenci vest se mnou rozhovor stoje bokem nebo zady ke me:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NV deployla novou verzi ovldacu:

3.1 Fixed Issues in Version 537.34 WHQL
    3.1.1 Fixed Gaming Bugs
    > [Starfield] Profile updated for Microsoft Store/Xbox Game Pass version [4266797]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: Zkus to hrát, víc ti neřeknu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ja bych si teda pral videt nejaky mimozemsky rasy, jako to bylo zpracovany v mass effectu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: ja jsem to o vikendu po tejdnu modovani konecne poradne rozehral a zminil byh par pozitiv, kterejch jsme si vsimnul. :)

- soundtrack!
    - NPC, je jich fakt spousta, a treba v ty Cydonii na Marsu to na me pusobi poctme temer uveritelne, spousta random intarakci mezi nima, spousta idle animaci
    - NPC jsou jednak uplne genericky s default hlaskama, kterejch je imo fakt hodne, a zaroven je mezi nim spoustu semi-generickejch, se kterejma jde prohodit skrz dialogovy okno par vet, ktery obvykle rozvijej lore aktulaniho mista a nejsou uplne random
    - animace obliceju a voice acting, mozna pro nekoho smesny, ale pro me obrovskej skok kupredu, bavi me poslouchat dialogy do konce, i kdyz je mam davno precteny, ve Falloutu nebo Skyrimu nepredstavitelny...
    - nova persuade mechanika me bavi, novej lockpick bych si nepral ani v tech nejdivocejsich snech a taky dobry. :D
    - grafika - v interierech podle me nadherny - nasviceni, atmosfera, a celkove ta slozitost kazdy sceny je oproti F4 fakt next-gen, exteriery jsem zatim videl jen spoustu mrtvjech planet a mesicu, a ty jsou super, planety s vegetaci vypadaj z videi hur, jeste jsem nemel sanci posoudit
    vesmirny panoramata z povrchu mesicu/planet jsou casto dechebrouci
    - podle me se podarilo, narozdil od treba NMS, zprostredkovat prazdnotu vesmiru, kontrast mezi civlizaci a prazdnotou je zpracovanej velmi dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam