• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Jo přesně u tohodle systému jsem skončil, tedy pokud obchodník má medpaky, traumapacky a nezapomenout na digpicky. :D Pardon digipick.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: jj, 24minut +10% xp
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Jo vidíš vlastně použít wait, to mě nenapadlo to jsem nějak vypustil. Díky. A stejně tak i jako vyspat se že ti dává nějaký boost.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    HONCKA: Jako zase tohle bych až tak nekritizoval, jen to že mi přijde že je to asi trochu moc uškrcené a zbytečně to uměle prodlužuje čas. A ti obchodníci by mohli mít přeci jen o trochu více. Ale chtít po nich aby u takovéhle hry měli funkční ekonomický systém je nad jejich schopnosti.
    Stejně tak jako to vnímám místy s některými lokacemi na planetách. A docela mí tam chybí možnost nějakého vozítka.
    A taky mě zklamal vesmír ve smyslu kdy se chlubí že používají nějaké vyobrazení z NASA a pak to tak odfláknou.
    A nejsem si jist, ale ty hvězdy nejsou ve vzdálenostech jak by měli být, tedy alespoň jsem to očekával u těch známých.
    Kdy už u Elite Frontier kde si autoři na hvězdách dali fakt záležet. I když samotné zobrazení těch planet ve hvězdném systému je pěkný. Jen pak když klikneš na scan planety a pak vidíš texturu země, ale hlásí to že to je moře. :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: už vo Falloute boli také "triky" , že predávas ťažký loot (zbrane, Armor) a nakupujes za neho ľahký (drogy, chlast, stimpaky)
    A to si potom niekde odložis a zabudneš na to :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: ja to chápem, mňa to tiež rozčuľuje. Ale potom, čo som sa v Bratislave snažil vybrať 1000 euro z 10 bankomatov to tak nejak chápem ako prvok reality :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    N4RC0T1C: ono nemusí mít nekonečně peněz, ale aby si měl po ruce obchodníka, kterej minimáně je schopnej vykoupit to co neseš
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: myslím T by to malo byť (klasika fallout/Skyrim rest/wait)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Tak čas jsem v té hře nějak nezaregistroval, ale díky. Zkusím se podívat. Já zkoušel akorát jako letět na jiné hvězdy a vrátit se a to ne vždy fungovalo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: Jo, to mě taky nepotěšilo, že ty vodní potvory zkoumáš z hladiny, nebo, hůř, že břehu
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: NJN, lenže potom by si mal iný zástup ľudí, pre ktorých to je immersion breaking.
    A tiež to asi nabúra ekonomiku hry, keď môžeš u jedného obchodníka predať loot za milión .
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: Hm, tak tam ještě nejsem. A hodně jsem se zapotil při questu prozkoumání planety tuším Tauceti a nenapadlo by mě že ten poslední živočich je žralok v moři a jako dostat se k moři také žádný med. A ani potápět se v něm nedá a voda furt nadnáši.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: 48h
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ROLAND: jj v tomhle se fakt nepoučili, nedávat do hry mechaniky, které nutí hráče dělat otravný věci (courat po obchodníkách a rozprodávat věci a mezitím x krát load), to byl i jeden z prvních módů, který jsem kdysi instalovat do Skyrimu, kterej přidal obchodníkům prachy
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: JJ dík s tou Akille a Jemison, tam jsem asi ještě nebyl. A o těch kioscích jsem se dozvěděl z typů na youtube. No ještě že nemusíš kupovat palivo do lodě, to by bylo něco. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    + side lines dávají dost - Vanguard mi dali 250k
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: Ještě o patro níž je dalsí. Pak se dobře prodává v Akile a Jemisonu. Jinak všude, kde je port, je i kiosek s dalšími 5k credity, prodávat se dá často i když někde potkáš jinou loď, v minor settlementech a tak
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: Ale to je tak trochu otravné, když nejbohatšího obchodníka co jsem zatím našel tak má 11k a ještě jsem nepřišel na to za jakých podmítek se to přesně resetuje. Takže mu prodám 4 zbraně a konec. A pak musím čekat. A zatím asi nejlepší místo na prodej se mi jeví Mars. Tam jsou obchodníci dva u sebe jeden s 11k a druhý tuším s 5k?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: Normálně hraju a prodávám loot
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: A jak si vydělal peníze ty? Nebo jak je vydělat, krom game featury-bug míst najít truhlu obchodníka a tu vybrat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam