• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: motory treba naopak skoro úplne vypnúť, pochopiteľne máš najmenší polomer obratu, ak sa skoro nepohybuješ vpred, auto si už predpokladám niekedy šoféroval :p

A treba pri otáčaní používať thrustery (R1 na ovladači, neviem čo na klávesnici).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak zatim moje B-Class zabka :-)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Jak jsem to zatm pochopilL:
    - Energije do systemu je dulezita, cim vic v motorech tim rychlejsi, ale hlavne i obratnejsi lod je.
    - Nejobratnejsi je na polovicni plyn.
    - Vic energie ve zbranich znamena nejen rychlejsi dobijeni, ale i vyssi kadenci.
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH:
    Slow Motion During Ship Power Management at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1939
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    N4RC0T1C: A co se da delat do te doby, aby ten space combat byl zabavny? Snazim se na to prijit, ale.. Tim, ze smer urcuji stejnym controlem, kterym mirim (nebo jsem neprisel na to, jak to delat oddelene), tak je vlastne cely ten space combat degradovan na to, ze se snazim myskou nasledovat kolecko. Jo, jeste se muzu hrat se delenim energie. Coz je vylozene super, neb je to vymysleno tak ergonomicky, ze nez to naklikam, je lod z poloviny znicena a stejne nevidim velky efekt, protoze predchozi se nemeni - jet myskou za koleckem, dokud nezemrou nepratele nebo ja. Unika mi tam nejaky prvek nebo kus ovladani, ktere to cini zajimavym?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    OMNISLASH: ale vraj je to lepšie, keď máš ten skill tactician (?) Co Ti dovolí mieriť na sub systémy
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    OMNISLASH: full power to engines,
    /gg /wave

:)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Dik!

Jinak snazim se, fakt, ale ta vesmirna strileckova cast mi prijde ukrutne blba. Hral jsem celou radu vesmirnych strilecek od tech arkadovych az po ty slozitejsi simulace, ale zadna mi neprisla takhle pitoma, spatne ovladatelna a.. well.. nezazivna. Zlepsi se to?
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: po sebrani nemusis nic dalsiho delat, a klidne je muzes vyhodit.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Rychly dotaz k tem skill magazinum. Je potreba je nejak specialne pouzit po sebrani? Je potreba je pak mit u sebe? Nebo je staci sebrat, tim naskoci permanentni bonus a pak je klidne muzu vyhodit / prodat?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A ešte by tie hodinky mohli byť s vodotryskom. A na palubnom počítači by si mohol hrať RDR2. A vôbec. Strašne to dojebali.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Jako za ty těžký peníze co za to chtějí a jaké udělali klasické promo bombastic dost zklamání.
    I když jo není to špatná hra, ale tak někde mezi 6-7. A přitom tohle mohla být bombastická gamesa, jen když by to klasika neodflákly.
    Teď jsem si udělal loď na co mi stačí zatím skilly, není moc pohyblivá, ale zvolil jsem si asi ten nejhorší cockpit ze kterého není pořádně vidět ven.

A absolutně mě irituje, že prostě vnitřek té lodi nemůžu mít logicky nebo si zvolit kde ty sektory budou průchozí a kde ne a většinou z toho udělá nelogické bludiště, to aby si si vzal pomalu mapu na svou loď a nezakufroval v ní. :)

A nebo jsem nepřišel na to jak to udělat aby třeba středová část lodi byla napřímo průchozí od přídě na záď a měla boční vchody. Takže třeba do výrobny z kokpitu místo abych prošel logicky 3 sekcemi tak musím projít 6 sekcemi takovým obloukem.

Jako dát si takovou práci s interiéry a jejich modifikacemi a pak to dojebat, je docela dost škoda.
    Přitom jaká by to byla paráda, udělat si vnitřek Eye Candy a ty lidi co máš na lodi pak víc zapojit aby třeba s lekařskými skilly se nejvíc pohybovala v medsekci a třeba náhodně ošetřovala jiného člena z posádky atd. A prostě navodit atmosféru živé lodi a třeba si jen tak sednout na nějaké místo a pozorovat činost posádky, jak se třeba baví u stolu, hrají karty atd.
    A nebo že by si si i ty přisedl a mohl si si zahrát Poker jako mini hru. Hru ve hře. A stejně tak tahle hra si i řekl bych docela vyloženě říká i o možnost multiplayer coopu. Jako třeba má Original Sin, Seven Days to die apod.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Jo přesně u tohodle systému jsem skončil, tedy pokud obchodník má medpaky, traumapacky a nezapomenout na digpicky. :D Pardon digipick.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: jj, 24minut +10% xp
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Jo vidíš vlastně použít wait, to mě nenapadlo to jsem nějak vypustil. Díky. A stejně tak i jako vyspat se že ti dává nějaký boost.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    HONCKA: Jako zase tohle bych až tak nekritizoval, jen to že mi přijde že je to asi trochu moc uškrcené a zbytečně to uměle prodlužuje čas. A ti obchodníci by mohli mít přeci jen o trochu více. Ale chtít po nich aby u takovéhle hry měli funkční ekonomický systém je nad jejich schopnosti.
    Stejně tak jako to vnímám místy s některými lokacemi na planetách. A docela mí tam chybí možnost nějakého vozítka.
    A taky mě zklamal vesmír ve smyslu kdy se chlubí že používají nějaké vyobrazení z NASA a pak to tak odfláknou.
    A nejsem si jist, ale ty hvězdy nejsou ve vzdálenostech jak by měli být, tedy alespoň jsem to očekával u těch známých.
    Kdy už u Elite Frontier kde si autoři na hvězdách dali fakt záležet. I když samotné zobrazení těch planet ve hvězdném systému je pěkný. Jen pak když klikneš na scan planety a pak vidíš texturu země, ale hlásí to že to je moře. :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: už vo Falloute boli také "triky" , že predávas ťažký loot (zbrane, Armor) a nakupujes za neho ľahký (drogy, chlast, stimpaky)
    A to si potom niekde odložis a zabudneš na to :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    HONCKA: ja to chápem, mňa to tiež rozčuľuje. Ale potom, čo som sa v Bratislave snažil vybrať 1000 euro z 10 bankomatov to tak nejak chápem ako prvok reality :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    N4RC0T1C: ono nemusí mít nekonečně peněz, ale aby si měl po ruce obchodníka, kterej minimáně je schopnej vykoupit to co neseš
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: myslím T by to malo byť (klasika fallout/Skyrim rest/wait)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam