• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: tak to ja som urobil tier 6 na simulátore na prvý krát, heč ^^
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Mám odlétáno tak akorát na C-class, takže cca 60 sestřelů? A donedávna jsem myslel, že thrustery se používají automaticky pro rychlejší otáčení. Musim vyzkoušet hned jak se dostanu zas ke hře. To by v tom byl čert, abych ten 5 tier v simu nedal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: myslím, že áno. Akože asi by sme si mali vyjasniť, že koľko si tých dogfightov absolvoval alebo na čom lietaš, lebo ohľadne lodí si už v tomto klube párkrát hovoril úplné nezmysly, zatiaľ čo ja mám odlietaných pár desiatok vysokolevelových space combat bounties na Cčkovej lodi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Neříkej, vážně? Povídej mi ještě chvíli o dogfigtu a nutnosti pokud mozno neztratit energii. A jde právě o obé. Rychlost i poloměr. Otočit se na 5niku za 10s je ti úplně k ničemu, kdy soupeř to dal za 4s ms 10níku.

Respektive, funguje u thrusteru fyzika jak má? Tzn. můžu se při zachování vektorové rychlost otočit thrusterama o 180°, jak by mělo být ve vesmíru možné?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: polomer, nie rýchlosť. Nejde len o to, JAK RÝCHLO sa otočíš, ale aj na jakom priestore. V tých dogfightoch, kde sa chceš držať za nepriateľom (lebo dozadu nestrieľa nič okrem turretov), je to veľmi podstatné.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: Bez thrusteru.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Tak jsem to zkoušel na obratu o 360°
    - se staženými motorama se loď otočí za cca 10s
    - plnou parou za cca 6s
    - s polovicnim tahem za 4s
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: neni žiadny dôvod ho nedržať, keď sa chceš rýchlo otočiť. Len musíš mať piloting 1, inak nemôžeš používať thrustery.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: no ne jakej je ten gameplay za tím? Prostě celej fight držím mezerník a ono to lépe zatáčí? Jakej je pak důvod to nedrzet? Zpomaluje tě to? Nepřišlo mi.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: nerozumiem, akože chceš mať stále zapnuté smerové motory do všetkých smerov či čo?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLAVEN: no a jakej je důvod to nemít zapnuté pořád?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JULIAN: prekvapivo to aktivuje thrustery, teda smerové motory, takže môžeš rýchlejšie otáčať loď alebo strafovať.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: :)

Instant Grav Jump at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/2049

Faster Ship Animations - Taking Off - Landing - Docking at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/2815
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jo to star UI je fakt nutnost. z toho debilniho inventare dela aspon trochu pouzitelnou vec. plus teda mensich dementnich veci je tam cela rada, zalezi co koho sere, ja treba uplne zdechal nudou pri vsech tech pomalejch animacich co se neustale opakujou, tak mam mody na - instantni dockovani, rychlejsi sedani do pilot kresla, rychlejsi pouzivani crafting benchi, rychlejsi prechod mezi UI elementy. kdyz jsem to vse instaloval tak jsem nenarazil na neco co vypina warp a pristavani/vzletani, ale to verim taky pujde.
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: jinak toto + dalsich nepocitane ini tweaku, 33 hodin bez jedinyho padu...

L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: to tady zaznelo jen proto, ze dotycnej tradicne neumi cist instrukce.

kdybys mel pouzivaj jeden jedinej mod, tak je to tenhle. bez toho bych to vubec nehral...

StarUI Inventory at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/773
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: A je to spolehlive? Zadne vypinani a padani loadu po updatech hry, jak tady zaznelo u jinych modu?
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: no to StarUI je uplne dokonaly. krom textovyho vyhledavani jako ve Skyrimu uz to podle me nemuze bejt lepsi...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Dik! To jsem v tom screenu, co jsem sam pastoval, uplne prehlednul :) Mno on tam ten slider je, ale imo nefunguje. A imo presne z toho duvodu, z jakeho jsem psal - luza s klavesnici a mysi je u tehle hry dopoctu a ma byt rada, ze vubec muze hrat :)

REDSNAKE: Ono to takhle bylo treba i v Daggerfallu a nevadilo mi to. Jenze jaksi.. tam prave byla ta mapa :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: V momente kdy si uvedomis ze to mesto jsou jen kulisy pro par bodu zajmu ktery maji v podstate svoje distrikty, tak mapu prestanes potrebovat.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: stejnej jako u vetsiny ostatnich mechanik ve hre to neni simulator, ale prostoucky radoby RPG... :)

OMNISLASH: mapy prej budou, zminujou to tady. :) [OMNISLASH @ Starfield - The Sandwich Universe] dedicated scan akce tam neni, je to jedno ze zakladnich kontextovejch tlacitek ktery muzes premapovat. vetis scroll bar je soucasti StarUI.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam