• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROLAND: Zatím nejlepší je úplná haluz kdy pripichnes spojovací tunel na střechu ale zebrik vede ze z spodniho modulu :-)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ROLAND: Jak budu doma, nejspíš večer, tak udělám nějaké screeny.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ROLAND: viac posádky sa dá dosiahnuť napr. battle stations alebo control room habom.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: budu stavět novou C loď někdy o víkendu, dřív se k tomu nedostanu, zkusím si s tím taky pohrát (mám jednoduchou B kocábku, zatím mi stačila, má velký cargo space)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT:
    BEARDY:
    No já jsem zkoušel snad všechny metody co mě napadly. A i když jsou tam nějaké tunely tak ty fungují jen do boku. A já se pokouším udělat jako loď kde budu mít všechny výrobny dostatečné kapacity a udržet se na kompaktní velikosti lodi.
    Říkal jsem si jestli nefunguje konstrukce typu jak postupně skládáš moduly tak se vytváří cesty propojení, ale ještě si to budu muset ověřit, protože ten editor občas blbne. A nepřišel jak tam ta logika propojení přesně funguje a jestli vůbec umožní něco logického - řekněme realistického.
    Víc se mi z toho zatím vymáčknout nepovedlo tohle mě stálo přes 210tis creditů. A mám tam chybu že jsem si dal věže na předek a z těch se nedá střílet. :) Takže až něco prodám nebo se pokusím zase v New Atlantis vykrást obchodníky pomocí glitche. :)
    A také jsem chtěl větší kapacitu posádky, ale vypadá to že to závisí jen na kokpitu a ne na hab modulech. Chtěl jsem si ji i nějak vyzdobit, ale to už neutáhnout motory, pokud se ta loď má alespoň trochu hýbat.
    A třeba abych se dostal do té 2x3 části tak musím přes kokpit.

No jako zjistil jsem že ty díly mají nějakou modulárnost a třeba místo výzkumné stanice můžou být dveře a pak přijdeš o výzkumnou stanici. Očekávám že by mohl někdo vytvořit mod kde si budeš moc definovat propojení cest, ale moc jsem nehledal. A nezkoušel žádný mod.

Jen prostě jak mám problém s některou částí pamětí a něco si zapamatovat, tak docela zoufale na lodi bloudím. :) Takže ještě že tam bývá možnost do kokpitu což nejčastěji využívám.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Nerozumim jak je to k diskuzi prinosne, ale prakticky vsechno. Priznam se ze uz moc veci nedohravam, mam moznost hrat obcas vecer par hodin.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ROLAND: nedá sa realisticky očakávať, že jedna nekvalitná hra položí firmu, ktorá mala v 2018 hodnotu 2.5 miliardy USD.
    Každopádne im F76 dosť poškodil povesť.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: a co ty rad hrajes? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: když skládáš postupně ty díly, do kterých přistupovat často, za sebe v tom pořadí, jak by sis představoval průchodnost, to nefunguje? (asi by člověk musel přesně vědět, jak ty díly vypadají zevnitř, tohle není úplně dobře dořešené)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ROLAND: Ve své podstatě jsem to včera zkoumal a přišel jsem na to, jak to propojit.

Nejlepší je, když místnosti nejsou na sobě ( nedělají se žebříky zbytečně ), takže za sebou a nebo něčím oddělené, jinak to blbne.

Sorry za ne moc kvalitní popis.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    REDSNAKE: čím dřív si uvědomíš, že né všechny hry jsou dělaný pro tebe, tim líp se ti bude žít :) a pokud ses rozhodl stát legendárním hrdinou co zachrání videoherní průmysl šířením osvěty mezi hráči, tak doporučuju začít třeba u dementů co perou pravidelně tisíce do lootboxů a podobnejch sraček... lidi, který si koupili hru a dostali od ní přesně co chtěli, bych prozatím vynechal...
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ale spíše bych měl dotaz do pléna.

Ale je nějaká možnost jak definovat propojení části navržené lodi aby bylo logické a nestalo se z lodi nelogické bludiště? A aby výsledná loď vypadala pěkně?

Mě se zatím nepovedlo najít nikde řešení.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CLAVEN: Pokud ti to neukončí nebo alespoň citelně nepřibrzdí byznys, tak = prochází. To už bych použil asi spíše případ Zynga? I když ta už je taky zpátky. :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SHARINGAN: Tak samozřejmě bylo by to hezký, ale tolik sebereflexe od vás nečekám:)

Pojďme radši hrát hru, kde ve vězení můžete ubodat strážného před očima kolegy, který na to nijak nereaguje:)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    GANDHI: No ještě že ten quest nedali jako primární k dokončení nějaké té řekněme příběhové linky. :)
    To se do příště musí opravit. ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (protože kdo chce koukat na tlustého fousatého chlapa i na monitoru, že jo)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: a pak jsou planety, kde je agresivní úplně všecko a to je teda slast... včera jsem na jedné při scanování udělal dva levely - a to normálně místní žvížátka nestřílím, moje postava je teď - po tranzici - vegetariánka
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    OMNISLASH: nebrať ich so sebou :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    GANDHI: Taky! Jen jich tedy zatim moc neni, bohuzel.

Bmw: Je nejaky mod nebo nastaveni u partaka, aby se mi porad a za kazdou cenu nerval pred hlavenv boji? Tak brutalni death wish, to se jen tak nevidi.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    jak si id REDSNAKE představuje, že budeš reagovat, když ti pustí video "Proč Starfield není dobrý RPG"
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    40 príspevkov a nič :(
    Tak sa pridám ku gaychatu.
    Áno, vieme, že tam sú chyby, nieje to ideálne a že to mohlo byť 10x lepšie.

A upřímne, ja som bol prvých 16 hodín na tom podobne ako túto kolega.
    Ale potom to zrazu kliklo a dnes sedím v práci a těším sa domov, že si 2-3 hoďky zahrám :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw priznam otevrene, ze jsem jeden z lidi, kteryho bavi scannovat kyticky zviratka na planetach:p A to zejmena proto, ze to muzu delat, ne ze musim:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TRAGED: ja jsem nikdy nerekl ze ne, nebo ze ty hry jsou spatne :) nejsou :)
    jen rikam ze si myslim ze jak dobre hodne se daji modovat jim pridava hodne "pridane hodnoty" i proo lidi kteri by jinak nadavali :) \

Takhle se na 99% "chyb" najde nejaky mod :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAWERICK: Ale nezapominat, ze bez samotnych her by nebylo co modovat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam