• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROLAND: To jsou "jen" simy. Nejblíž má One Man's Sky. Ale to rozdíl mezi procedurálně generovaným vesmírem a ruční práci je znát
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    TRAGED: Dalo by se počítat Elite za open space? ;)
    Nebo co X4 Foundation?
    I když ta je za mě trochu kurva na learning oproti Starfieldu. Na Starfieldu se mi líbí, že se nemusím prakticky učit jak ji hrát.
    Ale tu hudbu u X serie prostě miluju.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    CLAVEN: V tom pripade zatim bez, dik
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    77WHITE: nie, nie je tam žiadny extra ingame content, kým nevyjde DLC.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Sorry, nedari se mi to na mobilu vyfiltrovat -jednou vetou, deluxe verze - stoji ten extra ingame content za to? Jen pridany questy nebo mechaniky. Artbook, skiny nebo soundtrack jde absolutne mimo me a nezajima me. Diky
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    My first experience of an open world space game was on the Atari ST 31 years ago – Starfield is the game I've dreamt of ever since | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/my-first-experience-of-an-open-world-space-game-was-on-the-atari-st-31-years-ago-starfield-is-the-game-ive-dreamt-of-ever-since

Signature: Traged
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Škoda že nejdou resetovat skilly, nebo alespoň jsem to nenašel.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ale jinak jsem čekal, když ty moduly, tak jako že by si je mohl mít na té lodi, jen nebudou aktivní. Takhle pokud budu chtít přehodit člena tak musím kdekoliv přistát abych to mohl změnit. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CLAVEN: No můžu mít 3. Vasco ten robot se podle všeho nepočítá.
    Když mi to ukazuje 3/6. A mám 3 lidi + robota a je tam i ta samova dcera která se tedy také nepočítá a ani není v listu posádky. Což Vasco zase je.
    No a u té Sarah má Leadership a ten je jen, že companions unesou více a také že třeba zblížení s nimi je jako rychlejší. Jinak mi ani nesvítí jako aktivní. To co zvětšuje posádku je Shop Command. A podle toho maximum bude 8? Když píšou Eight na nejvyšší úrovni. Capitán se tedy do výčtu také nepočítá. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ROLAND: ak ich máš teraz na lodi 4, tak je to možno tým, že Sarah má skill Ship Command a umožňuje ti mať o jedného človeka viac (čiže môžeš mať 3 ľudí alebo 3 ľudí + Sarah).

S tými skillmi crew members je to všeobecne nejaké podozrivé, niektoré sa počítajú, niektoré sa nepočítajú alebo počítajú len čiastočne, toto v hre fakt nie je dobre vysvetlené (alebo je to zle implementované).
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CLAVEN: No ono mi to přijde takové divnější.
    V crew mi říká že 3/6 co umožňuje loď viz obrázek. OK. Ty haby co říkají že crews, tak by měla být kapacita mnohem větší, ale větší se neukazuje. Takže nevím co to znamená?
    Nicméně vypadá to že Vasco ten robot se mezi crews nepočítá, jinak mi nevychází počty ohledně toho skillu že první uroveň ti zvedá skill na 4.
    Takže lidi můžu mít na lodi 3 v základu.
    Tak to by mi nějakou logiku dávalo.
    A ta dcera Sama Coe se také nepočítá. :D
    Takže to vypadá že jediné co ovlivnuje kapacitu crews na lodi je typ cockpitu?
    Ty class lodí je spíš za mě nějaký puzzle a omezení ve smyslu wall. Pokud se nepletu u B class můžu použít i A class moduly. A u C pak B a A.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ROLAND: presne ti to nepoviem, ale ja mám už teraz na lodi 6 ľudí (resp. 5+robota) a max C-class loď som videl s crew 9. Takže áno, aj s tebou by tam malo byť 10 ľudí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: skill Ship Command limituje, koľko môžeš mať naraz posádky, ak to umožňuje veľkosť lode. Čiže musíš mať dosť veľkú loď, ale aj skill.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    netuším
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: nicmene CREW je maximalni pocet lidi, ktery muzou nastoupit, a je uplne jedno kolik mam crew stations, klidne vsichni budou stat v chodbe? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: nevím, budu si s tím hrát, zatím jsem v práci a makám :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    L4MA: jasně - na jednom se maká, to druhá maká na tom prvním :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: No já se tam snažil dát prakticky od každého po jednom modulu. :D
    Tedy alespoň těch 2x1.
    Ty větší jako třeba 3X3 ale ty jsou jen náklad co jsem koukal, tak mi přišly jako zbytečné když nemají funkci toho prostoru pro náklad. Ale nějak jsem nezpozoroval že by to zvedlo kapacitu. Tu dělají jen ty cargo kontejnery co jsou tedy pěkně těžké. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: no a lisis se Crew Stations a CREW? :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Jako možnost vybudovat si loďku jako domácí hnízdečko bylo to co mě na té hře nejvíce lákalo a od čeho jsem opravdu z těch pr se nejvíce těšil. Protože fakt jsem ujetý na pěkné vesmírné lodičky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam