KID_MCHUTT:
BEARDY:
No já jsem zkoušel snad všechny metody co mě napadly. A i když jsou tam nějaké tunely tak ty fungují jen do boku. A já se pokouším udělat jako loď kde budu mít všechny výrobny dostatečné kapacity a udržet se na kompaktní velikosti lodi.
Říkal jsem si jestli nefunguje konstrukce typu jak postupně skládáš moduly tak se vytváří cesty propojení, ale ještě si to budu muset ověřit, protože ten editor občas blbne. A nepřišel jak tam ta logika propojení přesně funguje a jestli vůbec umožní něco logického - řekněme realistického.
Víc se mi z toho zatím vymáčknout nepovedlo tohle mě stálo přes 210tis creditů. A mám tam chybu že jsem si dal věže na předek a z těch se nedá střílet. :) Takže až něco prodám nebo se pokusím zase v New Atlantis vykrást obchodníky pomocí glitche. :)
A také jsem chtěl větší kapacitu posádky, ale vypadá to že to závisí jen na kokpitu a ne na hab modulech. Chtěl jsem si ji i nějak vyzdobit, ale to už neutáhnout motory, pokud se ta loď má alespoň trochu hýbat.
A třeba abych se dostal do té 2x3 části tak musím přes kokpit.
No jako zjistil jsem že ty díly mají nějakou modulárnost a třeba místo výzkumné stanice můžou být dveře a pak přijdeš o výzkumnou stanici. Očekávám že by mohl někdo vytvořit mod kde si budeš moc definovat propojení cest, ale moc jsem nehledal. A nezkoušel žádný mod.
Jen prostě jak mám problém s některou částí pamětí a něco si zapamatovat, tak docela zoufale na lodi bloudím. :) Takže ještě že tam bývá možnost do kokpitu což nejčastěji využívám.