• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    L4MA: ok ten první je bombovej! To už je fakt příjemný moderní UI - lootujes přímo ve hře, žádný loadingy a zatmivacky do UI. Zbarvuje se to i barevně pro porovnání s equipem co máš?
    L4MA
    L4MA --- ---
    ultimatni rozsireni StarUI pro quickloot a HUD obecne

StarUI HUD at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3444

ingame Neon mapa

NEON-Citymap NSFW-ReTexture at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/3525

ROLAND
    ROLAND --- ---
    JULIAN: No vzhledem k tomu že jde plácnout okno kamkoliv, tak bych řekl že je počítáno, že ty dveře a průlezy můžou být kdekoliv, jen se tam ta část toho modulu nezobrazí. Takže takhle jsem u jedné lodě přišel třeba o research station i navigaci v tom all in one. Schválně zkusím jestli mi editor povolí nacpat okna na obě strany a nahoru. :)

No jdu našetřit peníze a zkusím si pohrát co jde s moduly dělat.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: paradni popis i nakres, dobry vedet, dik. :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND:
    Bláznivé. Napr. Celý nukaworld. Alebo f76 trailer, kde dievčina sa toči a kosí kolo seba mutantov.

Veľmi podobny štýl ako má Fortnite.

Wacky: funny or amusing in a slightly odd or peculiar way.
    Peculiar: different to what is normal or expected; strange.

ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Co znamená prosím „wacky“?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ROLAND: a hlavně není Starfield "wacky". To mi už strašne liezlo krkom na nových Falloutoch.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Nakonec jsem toho proste vetsinu smazal a litam ted s lodi postavenou takhle, tam to hra nema jak skazit:

JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: tady k tem habum obecne:

oni maj vymodelovany haby pro ruzny kombinace napojeni tech habu na sebe. kazda ta mistnustka ma tak 5 ci vic ruznejch verzi, podle toho, jak do ni vedou vstupy. Mohli udelat jeden universalni interier, kterej by mel dycky na vsech stenach vystupy, ale oni do toho dali extra praci, protoze by to asi vypadalo dost hnusne.
    Takze podle toho, jak si to poskladate, jsou tam casto i nejaky veci, ktery byste necekali. Treba ja mam ted v Armory postel, ktera je dokonce v takove male kabince, ktera se otvira pres pocitac! Mozna zamyslene jako cela pro nejakyho vezne? je tam tim padem mene mista na ty weapon/armor vystavky ale je to takova vlastne dost cool vec.
    Samozrejme trochu to kazi to UI, protoze ty vnitrky nejdou vybirat rucne a dost casto to vede k tomu, ze vase lod je hnusna nudle plna zebriku. Takze i kdyz jsou ty unteriery pekny, tak chodit po nich je pak pain. Da to dost prace to ted v tom systemu poskladat tak, aby to nebylo uplne debilni, pritom kdyby si clovek mohl rucne vybirat presne ty haby, ktere potrebuje, tak by to bylo krasny.

Jsem si puvodne postavil takovouhle lod: uprostred 3x1, na to se napojovala pilot kabina, hned za tim v prvnim kousku landing bay a airlock a po stranach (aby bylo blizko od vlezu k sedadlu pilota), moje predstava jak by se tam melo chodit byla docela jasna. Bohuzel hra se rozhodla mi to vyrazne vylepsit :(

ROLAND
    ROLAND --- ---
    TRAGED: Jako u Elite toho původního, co jsem myslel, tak jo to je open space sim. u té X4 si tak jistý nejsem. Tedy jo tuším že tam asi nejsou RPG prvky postavy? A je to tedy taky více na ten nějaký sim doplněný příběhem.
    Fakt je že u X jsem zatím viděl asi největší počet sexy loděk ever. :)
    Ale zase chybí jim tam pořádný internall life prostor jako ve Starfieldu. A hlavně Starfield mi oproti jak 4X tak o případně OMS přijde svým způsobem živější a ne tolik pusto prázdný. A hlavně u něj cítím podobný feeling jako jsem měl u Falloutu. Ale hlavně není depresivní jako u Falloutu. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sexy
    Akurát stats asi nebudú nič moc.

Starfield Player Builds Federal Corvette From Elite Dangerous
    https://gamerant.com/starfield-federal-corvette-elite-dangerous/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROLAND: To jsou "jen" simy. Nejblíž má One Man's Sky. Ale to rozdíl mezi procedurálně generovaným vesmírem a ruční práci je znát
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    TRAGED: Dalo by se počítat Elite za open space? ;)
    Nebo co X4 Foundation?
    I když ta je za mě trochu kurva na learning oproti Starfieldu. Na Starfieldu se mi líbí, že se nemusím prakticky učit jak ji hrát.
    Ale tu hudbu u X serie prostě miluju.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    CLAVEN: V tom pripade zatim bez, dik
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    77WHITE: nie, nie je tam žiadny extra ingame content, kým nevyjde DLC.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Sorry, nedari se mi to na mobilu vyfiltrovat -jednou vetou, deluxe verze - stoji ten extra ingame content za to? Jen pridany questy nebo mechaniky. Artbook, skiny nebo soundtrack jde absolutne mimo me a nezajima me. Diky
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    My first experience of an open world space game was on the Atari ST 31 years ago – Starfield is the game I've dreamt of ever since | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/my-first-experience-of-an-open-world-space-game-was-on-the-atari-st-31-years-ago-starfield-is-the-game-ive-dreamt-of-ever-since

Signature: Traged
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Škoda že nejdou resetovat skilly, nebo alespoň jsem to nenašel.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Ale jinak jsem čekal, když ty moduly, tak jako že by si je mohl mít na té lodi, jen nebudou aktivní. Takhle pokud budu chtít přehodit člena tak musím kdekoliv přistát abych to mohl změnit. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CLAVEN: No můžu mít 3. Vasco ten robot se podle všeho nepočítá.
    Když mi to ukazuje 3/6. A mám 3 lidi + robota a je tam i ta samova dcera která se tedy také nepočítá a ani není v listu posádky. Což Vasco zase je.
    No a u té Sarah má Leadership a ten je jen, že companions unesou více a také že třeba zblížení s nimi je jako rychlejší. Jinak mi ani nesvítí jako aktivní. To co zvětšuje posádku je Shop Command. A podle toho maximum bude 8? Když píšou Eight na nejvyšší úrovni. Capitán se tedy do výčtu také nepočítá. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam