KID_MCHUTT: tady k tem habum obecne:
oni maj vymodelovany haby pro ruzny kombinace napojeni tech habu na sebe. kazda ta mistnustka ma tak 5 ci vic ruznejch verzi, podle toho, jak do ni vedou vstupy. Mohli udelat jeden universalni interier, kterej by mel dycky na vsech stenach vystupy, ale oni do toho dali extra praci, protoze by to asi vypadalo dost hnusne.
Takze podle toho, jak si to poskladate, jsou tam casto i nejaky veci, ktery byste necekali. Treba ja mam ted v Armory postel, ktera je dokonce v takove male kabince, ktera se otvira pres pocitac! Mozna zamyslene jako cela pro nejakyho vezne? je tam tim padem mene mista na ty weapon/armor vystavky ale je to takova vlastne dost cool vec.
Samozrejme trochu to kazi to UI, protoze ty vnitrky nejdou vybirat rucne a dost casto to vede k tomu, ze vase lod je hnusna nudle plna zebriku. Takze i kdyz jsou ty unteriery pekny, tak chodit po nich je pak pain. Da to dost prace to ted v tom systemu poskladat tak, aby to nebylo uplne debilni, pritom kdyby si clovek mohl rucne vybirat presne ty haby, ktere potrebuje, tak by to bylo krasny.
Jsem si puvodne postavil takovouhle lod: uprostred 3x1, na to se napojovala pilot kabina, hned za tim v prvnim kousku landing bay a airlock a po stranach (aby bylo blizko od vlezu k sedadlu pilota), moje predstava jak by se tam melo chodit byla docela jasna. Bohuzel hra se rozhodla mi to vyrazne vylepsit :(