Stafield dohrany. Coz je vic, nez muzu rict o Skyrimu. Nejakych 162 hodin dohromady, ale klidne 30+ z toho muze byt zapla hra a ja mimo pc. Pres 120 odehranych hodin je tam ale za me urcite. Vsechny questy jsem nedojel, velkou cast ano. Pribeh prumerny, konkretni zapletky bethesdacky tupe a primitivni. Vyjimek jen minimum. Rychlost s beta patchem uplne v pohode, vizual docela pekny na max detaily. QA naprosty horor. Jednoznacne horsi nez Skyrim. Ten jsem hral dve tri hodky po vydani a narazil jsem na jeden dva vetsi bugy. Ve Starfieldu mi prislo, ze se tech questu rozpadlo 10+ (nekecam). Jednou nebo dvakrat se quest vyjebal tak, ze jsem musel do konzole, cim jsem si zrusil achievementy (Diky Todde za tuhle picatou ochranu! Kdybys mel QA, nemusel jsem resit questy pres konzoli). Nektere zajimave jsem diky tomu ani nedojel. Proste to neslo, poskodily se. Nicmene v tech gameplay hodinach se to asi ztrati. Hlavni zaporaci byli trochu tluchubove, protoze moje tlakovaci snajperka uz byla ve finale tak strasne silna, ze kazdy boj, kazdou fazi, kterou zacali chvastavym proslovem, rychle zase na jednu ranu ukoncila.
Na steamu bych stejne dal recommend. Proc? Jednoduse proto, ze takovehle (giganticky otevreny svet, spousta moznosti, poznavani, postav, vylepsovani,..) hry moc nejsou a kdyz jo, tak jsou zanrove nebo gameplayem polozene tak, ze me proste nebavi. Penizku nelituji. Toho, ze skrze UI (Za me asi nejhorsi UI, co jsem u velke hry videl. Skyrim je proti tomu zlaty.) a questy je to zase jeste zajebanejsi nez Skyrim, toho docela jo.