L4MA: tvůj osobní názor je tvůj osobní názor. Hru klidně kopni, když tě nebaví, nebo ti přijde, že je to sračka. Na to ti nic neřeknu.
Já vystupuju jen proti těm, co takzvaně mluví za všechny, prohlašujou svý subjektivní dojmy a teorie za pravdu nebeskou, herní novináře co prostě začnou něco hodnotit a řeknou tam že... nojo, tohle je průser jako starfield, jo, začnou se chovat k tomu, že je to fakt.
Protože takoví lidé jsou prostě zmrdi.
Ale pokud jsi v tom nechal 300 hodin a zjistil, že tě to spíš sere, můžu ti říct jen, že je mi to líto, ale chápu. Já v tom má spousty pokojených hodin, vracím se tam, objevil jsem i spousty skrytých herních mechanismů a věcí, ale taky jsem si všiml bugů, který zablokujou questy a nepohneš se dál a jsou to úplný kraviny, druhu že se blokne nějaký script a ty se nepohneš dál a o to víc to nasere, když člověk v tom řádí právě 400 hodin a nic takového nepotkal a vyšel zásadní patch a ten to neopravil.
To naštve a máš právo se ozvat. Ale je jedno, jestli se to stane tady u Bethesdy, nebo SONY, MS nebo hře Dana Vávry...
A lidi, co hned začnou řvát bughesda a to třeba jen proto, že se jim nelíbí zabarvení scény, mají místo genitálií Jiřinku Bohdalovou