• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: u nás se v tomto týdnu se 3000 sestupuje ;-)

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Cely tyden si hlidam, abych mela alespon 1300xp vic nez ten na druhym miste a pak se najednou odnekud vynori tohle monstrum!

VIDA
    VIDA --- ---
    KOMPAS: Tomu říkám věru historickej milník:)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOMPAS: Kdyby to bylo šestýho července, bylo by to dokonalý! 😁
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Letos v létě na mě vyskočil tenhle "Opráski" humor (v aplikaci navíc s animací plamenů).

ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SPIRALI
    SPIRALI --- ---
    KASUMI: V predchozich lekcich byla veta "Muj pes prodava klouboky" (na tu bohuzel nemam screenshot), tak uplne nevim jestli bych rekla ze zdrojem jsou nejaka japonska moudra :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SPIRALI: asi nejake japonske moudro :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    SALVATOR: a italstiny by to slo, ale z francouzstiny uz ne.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    V Polsku aby se člověk bál ryb.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELISEBBAH: Hm, francouzštinou nevládnu, ale co si tak z italštiny pamatuju, nedalo by se to překládat i jako "Jsem pouze na této planetě?"
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Pokracujeme v pochmurne nalade. "Jsem sam na teto planete" a pak nasledovalo "musim najit sveho syna".

SPIRALI
    SPIRALI --- ---
    SPIRALI
    SPIRALI --- ---
    CROSS: Duolingo jede intenzivne A/B testing (https://blog.duolingo.com/improving-duolingo-one-experiment-at-a-time/) takze seznam novinek ti stejne moc nepomuze kdyz nemusis byt ve skupine ktera neco ma nebo nema zapnute.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DURDIN: aktualizace maj často, ale zarputile nikdy nepíšou, co aktualizovali (jako v info v App Store, někde na sockách to možná píšou)
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    Tak dnesni achievement musim.

DURDIN
    DURDIN --- ---
    CROSS: xp se zpožděním mi blbnou taky. Dneska mi to nečetlo xp za lekce snad až za hodinu. Zkusím se podívat, jestli není nějaká aktualizace.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DURDIN: tohle se mi už nějakou dobu nestalo, ale obvykle se něco podobného děje při přechodu z letního / na letní čas. Ale v poslední době pozoruju chyby v tom počítání Double XP, jak píše ELISEBBAH. Teda pokud je to vůbec chyba a ne politika — takový to splníš ráno třetí quest, dostaneš 15 minut, a když je skončíš, pustíš si ještě Early Bird Chest, napíše ti to, že teda ještě 15 minut double XP, ale hned je to zase vypne. (A dřív to fungovalo normálně.)

Taky to občas přičítá XP se zpožděním, a dobrý je taky náhodný zobrazování hlášky, že pro neaktivitu tě vyhodili z turnaje. :–]

No a co je určitě záměr je upselling na prodloužení 2x XP, co běží poslední týden nebo dva, to mi přijde celkem hnusný. (Těmhle praktikám se určitě nějak říká.)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DURDIN: ja mela problem se zapocitavanim bodu a dvakrat mi nefungoval double XP, ale dnes jsem to aktualizovala a vypada to ok.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Nestává se vám poslední dobou, že je duolingo jakoby mimo synchronizaci s místním časem? Třeba včerejší daily quest se započítá ještě druhý den ráno, případně se ráno dělané lekce nezapočítají do daného dne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam