• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CADDY
    CADDY --- ---
    BALAENA: párový quest je za pět bodů 🙂
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ja si nepamatuju kdo z vas to je, ale nekdo ho vcera dokonce dodelal. A premyslela jsem taky, jak je to mozny.

CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: shrnul bych to tak, že to DL počítá nějak divně. Rozhodně dává bonus za splněnej friend quest, ale nevysledoval jsem, kolik.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: já mám 35, než jste to napsali, nenapadlo mě o tom přemýšlet 😂
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vy naděláte… :-]

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARGO: vždycky mám 50. Není to spíš počtem dní (mám jich 1025)? A teď jsem na ty dny klikla a mám tohle :

Já se snad naučím v tom duo orientovat, zdá se, že existuje spousta různých soutěží a triků a cen, já jen denně naklikám pár lekcí a nazdar.

BALAENA
    BALAENA --- ---
    SARGO: stav se pro ně, odleju ti
    SARGO
    SARGO --- ---
    BALAENA: To jsou ty moje chybějící! Naval :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    DURDIN: Mám takovou teorii, že víc toho děláš, tím těžší questy a požadavky přicházejí :-D Rozhodně jejich náročnost stoupala s mou aktivitou. :-D
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    BALAENA: a teď se dívám, že já mám October quest jen na 45 :D To se bere nějak podle ligy?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ještě se jako quest počítá monthly challenge, možná ta z minulého měsíce... Takže pokud bys udělala každý den, tak to sedí, ale je to divný.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A to já se vůbec nevyznám v těch věci s přáteli, jelikož jsem asociál a žádné nemám.
    Teda jedna se mi vnutila, posílá lajky, to je milé. Ale ještě jsme nepátrala, co z toho vyvodit v questech a tak :D
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    MAR_TINA: zrovna včera mi to nepočítalo ani expy a ani progress v lekcích (dělal jsem několikrát tu samou a to i bez chyb i s chybama) a chytlo se to až po několikáté iteraci
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: šmankote, to je bordel...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BALAENA: už se mi taky párkrát stalo. myslím, že se to děje, pokud některý z výčtových questů splníš několikrát (jako třeba když máš quest "dokončit 1 level" a dokončíš 2), ale taky ne vždycky.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    XBAHNO: a minimálně jeden z těch tří denních jsem nesplnila
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: počkej, max je 3 denně, je 10. a máš jich 34 - what?
    Já jich mám 18 :(
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: no jo, ale deset dní po třech questech denně...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BALAENA: 33 bych rozuměl, friend questy se taky započítávají, ale kde se vzal ten poslední?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARGO: tak už je mám započítané.
    BALAENA: asi mají nastavený měsíc = 30 dní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam