• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    IDLE
    IDLE --- ---
    CADDY: Jo vono je i review na konci každý sekce, to mi asi bude stačit, dík. Já tady ten systém s cestičkou nemám moc najetý, "za nás" to ještě vypadalo jinak. :) Body mě až tak netrápí.
    CADDY
    CADDY --- ---
    IDLE: jakákoli lekce jde libovolně procvičovat, ne? Jen je za to málo bodů...
    CADDY
    CADDY --- ---
    tak já se tedy taky přidám do seznamu :)

IDLE
    IDLE --- ---
    Nevíte někdo, jak z Duolinga vytlouct nějaké důkladnější opakování, aniž bych resetovala celý kurz? Vytáhla jsem po nějaké době latinu, samozřejmě už si toho moc nepamatuju, ale radši bych nějaký lehký průjezd jednotlivými tématy než všechno odznovu. Procvičovací sekce (today's review) občas něco nabídne, většinou opakování aktuální nebo předchozí "unit", ale dost se to opakuje, a webová verze tam má dokonce pořád jen trénink poslechu, o který nestojím.
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Ty jo, to sem nevěděla. Já likuju z čirý radosti :) A teď mi eště řekněte, že sexem se dá vydělávat.
    VIDA
    VIDA --- ---
    ELISEBBAH: To sem já. Taky sem se divila, ale buď je tam bug nebo se do toho počítají párový questy. A tak by to asi sedělo, protože párový úkoly sem v říjnu dokončila dva.
    Teď se divim, že sem měla jen 30 questů a CROSS má 50. Asi má nějakou horskou přirážku nebo já úlevu pro blbost.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ha, jdu to pořešit :)
    Nebo si mě přidejte do přátel, budu vás lajkovat :)

Tady sem já, s tapírkem na fotce.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: vis, ze za lajky (druhym) jsou taky body? :-)
    Co mam befriendnutou pulku nyxu, pribejvaj mi o dost rychleji ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: jo, to jsem se chtela ptat, ktera je ta lucy :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BALAENA: párový quest je za pět bodů 🙂
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ja si nepamatuju kdo z vas to je, ale nekdo ho vcera dokonce dodelal. A premyslela jsem taky, jak je to mozny.

CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: shrnul bych to tak, že to DL počítá nějak divně. Rozhodně dává bonus za splněnej friend quest, ale nevysledoval jsem, kolik.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: já mám 35, než jste to napsali, nenapadlo mě o tom přemýšlet 😂
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vy naděláte… :-]

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARGO: vždycky mám 50. Není to spíš počtem dní (mám jich 1025)? A teď jsem na ty dny klikla a mám tohle :

Já se snad naučím v tom duo orientovat, zdá se, že existuje spousta různých soutěží a triků a cen, já jen denně naklikám pár lekcí a nazdar.

BALAENA
    BALAENA --- ---
    SARGO: stav se pro ně, odleju ti
    SARGO
    SARGO --- ---
    BALAENA: To jsou ty moje chybějící! Naval :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    DURDIN: Mám takovou teorii, že víc toho děláš, tím těžší questy a požadavky přicházejí :-D Rozhodně jejich náročnost stoupala s mou aktivitou. :-D
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    BALAENA: a teď se dívám, že já mám October quest jen na 45 :D To se bere nějak podle ligy?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ještě se jako quest počítá monthly challenge, možná ta z minulého měsíce... Takže pokud bys udělala každý den, tak to sedí, ale je to divný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam