• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja tam mam 40..

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KASUMI: ja to samy a casto ho delam i na poslední chvíli v posteli 😂
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ELISEBBAH: Ja abs nestiham vic nez jedno cvicenni denne 🙈
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak jsem si přidal ruštinu (mimochodem startovací test a pak nějakej k přeskočení na vhodné místo mi to nezapočítalo do friend quest, ostuda), a aspoň v těch vyšších lekcích (zdravím tapíra) mi ty texty přijdou celkem v pohodě. Největší haluz, na kterou jsem narazil, je jenom skutečná životní pravda. Samý prezidenti a žádní ježci.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mimochodem, teď jsem si na chvilku pustila Duolingo na tabletu (a fakt jsem ho před pár dny aktualizovala), ale vypadá to tam úplně jinak a snad ke každé lekci tam je nápověda s teorií. Me gusta mucho.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BALAENA: Tak to jednu dobu bývalo, ale ještě někdy o víkendu mi to normálně přidalo ty modrý diamanty místo 2x boostu. Ale jak tu někdo psal, asi maj v provozu víc variant těch mechanismů.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ELISEBBAH: jo, to bylo, pak to začalo obnovovat 15 a asi od včerejška (resp. včera jsem si toho všimla) to 15 přidává
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    BALAENA: aha! To je novinka. Ja kdyz uz jela double a dodelala treti qu'est, tak mi to misto double dalo drahokamy.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CROSS: 15 minut za třetí quest dostaneš, i když už dvojnásobek jedeš. ještě nedávno to pak navýšilo z těch třeba sedmi osmi minut, co ti zbývalo, zpátky na 15, teď jsem koukala, že to (logičtěji) přičte 15 k tomu, co ti zbývá
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Noproto!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... eeee... Venuši?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Normální oběť. Ideálně asi Afroditě?
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    MAR_TINA: krome tretiho questu ti da dvojnasobek XP i kazdy dokonceny level lekce. A taky ranni a vecerni truhly.

A co se friend questu tyce, tak zdravim Kasumi :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CADDY: Jednoduše: pavonem damus. Což by vedlo k silné zmatenosti nebohého Římana, na kterých bys tohle vytáh :⁠-⁠D
    CADDY
    CADDY --- ---
    SALVATOR: teď mi vyvstává otázka, jak by si to poradilo s větou „dáme páva?“ :))
    SARGO
    SARGO --- ---
    VIDA: Ahá! Tááák to taky nemám. :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: ale my přeci vůbec nic z toho neděláme kvůli tomu, abychom honili expy, že ne? :-)

disclaimer: ano, honím expy. ale současně, rychlost, s jakou takhle tu ruštinu z nuly absorbuju, mě nepřestává fascinovat. Po sedmi měsících reálně přemýšlím o tom, že si pořídím nějakej abriged verze ruských knížek, abych si vyzkoušela ruštinu i mimo DL sandbox.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Nemáme. Kolegové latiníci mi ale potvrdí, že máme pávy (bývají tlustí) a papoušky (bývají naštvaní).
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: tak kdyby šlo čistě o XP, za těch 15 minut se dá stihnout tak 10-12 poslechových cvičení nebo mluvení (pokud to ten kurz nabízí). Nechci dávat nevyžádané rady, ale tahle si francouzsky zopakovat, že všichni umřeli ve válce nebo že bych radši ten hranatý koberec než kulatý jde i při řízení auta, ale to jistě nikdo normální nedělá. :-]

15 minut dvojnásobek dostaneš za třetí denní quest, pokud zrovna v momentu, kdy ho splníš, už nejedeš za dvojnásobek.

Ještě k těm friends questům, jednak to umožňuje poslat druhýmu XP boost (a poslat ho zpátky, pokud poslal parťák mně), asi za 20 nějakej těch modrejch kamínků, jednak když ten quest splníš (což je většinou sranda), dostaneš bonusový XP a 30 minut boost (kterej mi expiruje za 52 minut, tak abych vyrazil z korporace domů... :-])
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mně se poslední dobou objevuje, že jsem dostala bonus, na 15 minut dvojnásobek XP. Dají se za to stihnout dvě legendary lekce, pěkných 160 XP navíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam