• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    IDLE
    IDLE --- ---
    MAR_TINA: Hölynpölyä!
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    IDLE: já ne, ale mám za sebou několik lekcí velštiny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    IDLE: já ne, leč valyrijština je už jiná věc 😁
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    TRISSIE: No jako zatím jsem se nejvíc odvážil s tou finštinou. Latinu jsem měl 3 roky na střední a mám tak nějak pocit, že mi to stačilo:-) ale pořád je tu ta arabština, že..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IDLE: mrsk! :-)
    (ale zas jsem zkoušela jidiš, no :-)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    TRISSIE: ehm...klingonština, noooo,...ehm......to snad není normální jazyk? ;) ale přiznám se, že mě to po pár dnech přestalo bavit (a hlavně ani nevím s kým bych se pak klingonsky bavil)
    IDLE
    IDLE --- ---
    TRISSIE: Kdo nezkusil aspoň jednu lekci klingonštiny, ať hodí kamenem. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAEQ: v zásadě normální? něco jako klingonština a latina? :-)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    IDLE: Tak se to taky dá říct :-) Ale ten zbytek mých jazyků v DL je v zásadě normální :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MAEQ: Ha, to vypadá na fanouška severu. :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Tak já se taky přidávám, když už jsem to po letech díky vám znovu zapnul :-)
    .. a teď ještě kromě cvičení musím stíhat i tu hromadu příspěvků tady, abych byl v obraze :-)

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    KASUMI: nevadi, ja to dotahnu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja tam mam 40..

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KASUMI: ja to samy a casto ho delam i na poslední chvíli v posteli 😂
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ELISEBBAH: Ja abs nestiham vic nez jedno cvicenni denne 🙈
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak jsem si přidal ruštinu (mimochodem startovací test a pak nějakej k přeskočení na vhodné místo mi to nezapočítalo do friend quest, ostuda), a aspoň v těch vyšších lekcích (zdravím tapíra) mi ty texty přijdou celkem v pohodě. Největší haluz, na kterou jsem narazil, je jenom skutečná životní pravda. Samý prezidenti a žádní ježci.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mimochodem, teď jsem si na chvilku pustila Duolingo na tabletu (a fakt jsem ho před pár dny aktualizovala), ale vypadá to tam úplně jinak a snad ke každé lekci tam je nápověda s teorií. Me gusta mucho.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BALAENA: Tak to jednu dobu bývalo, ale ještě někdy o víkendu mi to normálně přidalo ty modrý diamanty místo 2x boostu. Ale jak tu někdo psal, asi maj v provozu víc variant těch mechanismů.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ELISEBBAH: jo, to bylo, pak to začalo obnovovat 15 a asi od včerejška (resp. včera jsem si toho všimla) to 15 přidává
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam