• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska lovím žáby. A pigvíni si rádi hrají spolu.
    Jinak mě už nebaví, jak se ty věty pořád točí dokola. To ve starém systému po tématech bez cestičky tak hrozné nebylo.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: něco jsem zaslechla, o to mě to pobavilo víc :) ale stejně bych nemohla, dohnaly mě podzimní virózky a pracuju z postele.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: To jsi měla jít dneska s Tuile a spol na oběd.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KASUMI: dneska jsem tam měla, že kachny jsou chutné, tak to mě leda naštvalo - teď mám chuť na kachnu :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Já mám docela nudu, já pořád čtu knížky a jim v restauraci, případně mám hada v bote
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    NELLAS: nojo, ale to pak dopadne takhle:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: já mám furt něco o tom, že nic není horší než moje/tvoje/jeho/její nová práce, a že je to skvělá příležitost nechodit v práci na obědy.

alexa by měla na jejich servery posílat o trochu míň informací :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já měla včera půlku vět o tom, že někdo není opilý. (Asi mi nenápadně připomíná, že se už pár dní snažím vymyslet mikropovídku na téma "alkohol".)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    QUANTI: ja mam posledni tyden divny veci. Jako treba "musi doufat v zivot po smrti", "pujde do pekla", "mrtve ryby", "lev ji mrtve zvire", "nikdo se nevyhne smrti" a obcas se tam tam mihne, ze "muzi pracuji na poli" a "muzi pracuji zdarma". Nevim, co mi tim chce duo rict.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přemýšlím, do jaké míry je to personalizované. Vy máte všichni různá vtipná zvířata nebo bonmoty o životě, a já z 99 % žrádlo. Nebo teda, jestli se dá za filozofickou otázku považovat, zda můžou párky mít citrony...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Možná návod na šťastnou rodinu?
    Dětem říkám ne, manželce říkám ano.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Jedna poněkud aktuální.

SARGO
    SARGO --- ---
    LWEEK: Cože, odpadnou konečně všechna ta nekonečně opakovaná "au", "och" a "no"? To by pro začátek stačilo ke štěstí i bez dalšího individualizování :-D Zní to ovšem velkolepě.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja tu matiku zkusila, ale nebavilo me to
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Tak 49 lekcí za 36 hodin, to je 44 minut na lekci, tím bych se nechlubil. :-] (Mmch onehdy mi to hlásilo, že se chystá kurz matematiky – a hudby.)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ještě jedna zajímavost. Lekce prý budou nově šité na míru každému uživateli zvlášť. Co vyhodnotí, že vám jde vám už servírovat nebude a naopak bude servírovat to co vám tak trochu nejde. Věci které vám moc nejdou naopak servírovat nebude aby vám neznechutili učení a naservíruje vám to až na to budete připraveni. Úroveň individuálního přístupu bude tak na úplně nové úrovni.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Nevím jestli to tu už někdo řešil, ale nedávno proběhl Duocon na kterém představil Duolingo své plány a jsou fakt velkolepé. Lepší jak od Applu nebo Googlu. :D Mimochodem asi největší novinkou budou roleplay rozhovory ve kterých budete muset pomocí dosavadních znalostí jazyka vyřešit něco ve fiktivní situaci. Na pozadí to bude vyhodnocovat ChatGPT4. Jsem na to hodně zvědavý.

Asi hodinové video představující technologie, metodiky a plány
    Duocon 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=hXR5dAGbQnM
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: my meli friends quest 90+% v 60 lekcich.
    Nebudeme na nej ukazovat, ale memu partnerovi to zabralo neco jako 36 hodin (ja dala 11 ten prvni den a druhej den uz nebylo co 😉 )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam