• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Teď jsi ho viděla, a půjde po tobě taky. Jako bys viděla špatnou videokazetu...
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Já sem o "melting Duolingo" zatim jen četla a neměla sem osobně tu čest. Asi jako všichni hujeři mám sovu poměrně vyrelaxovanou.

Filozofická: je sova odraz naší osobnosti? Je projekcí naší vnitřní sovy? Co na to Jan Tleskač?

CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Vtipkuju jedině po řádném ověření faktů :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Dávám si teda větší cíle! :D Ale je fakt, že to vypadá, že už se to chystá (a že ty máš očividně větší přehled o tom, kolik mám, než já :D).
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Tobě to bude kňourat 210 :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALI: Jen aby to po vzoru Samary nevylezlo z displeje, pokud ztratím streak. Bude to kňourat "tři sta dní tři sta dní".
    ALI
    ALI --- ---
    NELLAS: halloween neasi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nevím, co se stalo, ale od včerejška jsem si všimla tohohle (dneska jsem i aktualizovala appku a nic) a vypadá to mírně strašidelně.

DURDIN
    DURDIN --- ---
    CROSS: u mě zatím první má jen něco málo nad 1k. Jenže stejně jsem to měl minulý týden a v pátek večer a sobotu přes den všichni v lize bouchli několik tisíc a já byl rád, že jsem skončil někde na konci tabulky
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    OMIKRONN: úplně stejně je na tom ukrajinština. Ale nejsem teda přesvědčená, že mi lekce z daily review přidává double minuty
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já mám teď otázky v ruštině.
    Čí je tahle moucha?
    Nevíme, čí je tahle máma.

A podobně.
    IDLE
    IDLE --- ---
    OMIKRONN: Jo, finština je tam bohužel kratičká, na rozdíl od jiných jazyků stihla jen jednu iteraci - kurzy, které tam existují dlouho, stihly narůst do celkem obřích rozměrů. A teďka, když jsou tvůrci kurzů placení, celkem pochybuju, že se do těchhle okrajových jazyků bude nějak významněji investovat.
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    MAR_TINA: Jo a kdo by měl problém se žraloky, tak můžu doporučit právě finštinu - tam žralok zásadně rád hraje poker (a často je ještě navíc americký).
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    Jinak teda přiznám se, že ta finština (jako můj první "dokončený" jazyk na Duolingu) mě rozsahem malinko zklamala - už ve třetí sekci (čtvrtá je ten závěrečný Daily refresh) už vlastně nebyla nová slovíčka a zejména ke konci mi přišlo, že už se to dost opakuje; některé věty jsem ani nedočítal a už jsem to doklikával podle paměti (je pravda, že jsem měl díky tomu poměrně velkou úspěšnost i rychlost). Ale zdaleka teda nemám pocit, že bych z toho uměl nějak rozumně finsky:). Nicméně vysvětluju si to tím, že je to poměrně nový kurz, tak je to asi spíš takový "nástřel", který se třeba ještě někdy časem rozšíří...
    OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    TRISSIE: U finštiny jsem se nedávno dostal do závěrečné sekce a troufnul bych si přidat ještě jednu možnost:
    ...
    4. když uděláš v závěrečné sekci Daily Refresh jakékoliv cvičení (nebo minimálně to první, ale mám dojem, že i po těch dalších mi to ty boosty dávalo).
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    MAR_TINA: me too! (me neither)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak první má za pondělí 700 bodů. Tak nic, no :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: já jelena neměla!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Uz mam taky zvířata! 😀

CROSS
    CROSS --- ---
    Jako tvl, ano, už je pondělí večer, liga začala před vice než 24 hodinami, ale… (první tři v naší skupině právě teď)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam