• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KASUMI: To má celá EU stejně. A to by nevysvětlovalo, proč to mají o 2 hodiny později.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VSICHNIMAME: Posouval se cas, nemaji to ve sp jindy?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jsem si rikala, ze bych si i dala par lekci, ale kdyz vas ctu, tak nebudu riskovat. A pak mi doslo, jakou jedu ligu (sapphire). Tze uz frcim. Muj prvni ma 44 exp 😂
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Tak já jsem teď úplně zmatená. Jsem nyní ve Španělsku, liga konci až za 16 minut a první je momentálně někdo, kdo má přes 12 tisíc... časově pásmo je tu přitom SEČ.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ELISEBBAH: u nás má první asi 2500
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VSICHNIMAME: Však jsem taky pár týdnů hrála jen na nutnost udržení se v lize, pak opatrně postoupila, ale abych toho moc neuhrála, začala v pondělí až večer, a až teď jsem to rozjela. A navíc jsem to poslední dva dny hackla tou němčinou... ale pořád to vypadalo, že mě někdo přeskočí, kdybych si nezapodváděla (holt 100 bodů za uhranou lekci šetří čas i nervy), tak to taky nedám.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    NELLAS: to jsi měla štěstí na hrace: u nás v obsidianove měl první nějakých 9000 a já s něco kolem 2200 byla 14.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    No a ja debil jeste delala lekci pred devatou, skoncila po devaty a mezitim skoncil turnaj, me se ty body zapocitali do novyho tydne a jsem v lize s nekym, kdo ma uz ted 600xp. Se asi necham propadat do nejnizsi ligy, abych zas vyhravala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já dala nakonec (díky té němčině) 2530 a vyhrála diamantovou ligu. Druhý měl nějakých 1870 nebo tak nějak. Vypadá to, že všichni naexpili v sobotu a v neděli se na to vykašlali - to jsem nemusela hrotit těch 800 bodů nebo kolik.
    A konec blbnutí a vracím se k normálním pár lekcím denně :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ELISEBBAH: Já měla kolem 2000 a udržela jsem se, ale skoro jsem tomu nemohla uvěřit.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak jsem tenhle tyden udelala jen nejakych 3800 XP a spadla jsem o ligu niz.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Úlovek z instagramu. Že je Owen úchyl přes pastyňáky, jsem zjistila snad v první lekci, ale tohle jsem nečekala

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Říkal někdo zvířátka a praktické věci?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Prave mi doslo, ze umim v rustine nejakych 1400 spov, umim rict, co vsechno nemam, nemela jsem nebo nebudu mit, pripadne ceho mam/mela jsem/budu mit malo (od susi pres ruzove slony az po velke noze), ale neumim rict, ze mam neceho hodne!

Asi na to v Rusku moc casto nedojde :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Jo, zpětně mi taky došlo 🙈 ale zarazí to.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Proč? Třeba jsou to děti sestry jejího muže.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Nestihla jsem si vyfotit, ale v dnešní lekcí "my aunt does not have siblings". To mi nevychádza 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A ano, trošku jsem si zapodváděla. Kdysi daaaavno jsem si chtěla zopakovat němčinu, ale nějak mi to dalo kurz od začátku, párkrát jsem zkusila přeskočit, ale furt to bylo málo.
    Tak jsem si teď naexpila asi 400 bodů za přeskakování, ale jak tak koukám na soupeře, tak mi to bude stejně zítra málo. No, uvidíme. Navíc mi teda i po letech dělají problém členy. Možná tím víc, takže zítra už to skákání takhle nemusím být schopná zopakovat :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Would you like green eggs and ham? Would you like them here or there? Would you like them in a house? Would you like them with a mouse?

CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: na tom mel teda zaujal ten zbytek po vybrání správných slov. Pro ty, co nečtou azbuku, přepis do latinky: dobroe puti nu

Conspiracy vibes.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam