• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Jo. Kdo z nyxáků je K. třeba fakt už netuším. Možná bych k tomu udělal na nástěnku nějakej přehled.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jinak se teda přiznám, že mám někdy problém přiřadit si jméno/nick na Duolingu k nyxu. Občas se fakt jako ztrácím! :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak ja nakonec párový mám a máme 20 perfect lessons. Duo ví, že po mně může chtít jen 10 minut denně.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: my máme 75 lekcí
    VIDA
    VIDA --- ---
    Na pokraji smrti mrazem, na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti vysílením, ale stálo to za to! Po téměř čtyřech letech sem dokončila sběratele slov. Se mi to nějak zaseklo na 1954 a dneska se to zázračně odseklo :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Já si nestěžuju :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: dal jsem večerní 2x XP za lekci udělanou mezi šestou ranní a polednem. No a sova mi tam nacpala upsell, jestli nechci prodloužit ještě o 15 minut. Vždycky vrazí to tlačítko tam, kde je normálně Continue, a tak jsem se ukliknul, tak co jsem měl dělat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    1500 XP za 4 dny. Mno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Jako bych to neříkala...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jako já musím říct, že metoda dělat první lekci až pozdě v pondělí večer se mi celkem osvědčuje. Občas se najde pár bláznů, co se utrhnou a strašlivě se řežou vo první místa, ale i tehdy mi zbytek pelotonu většinou přijde dost klidnej, takže to na udržení v lize nechce nějaký extra výkony, ať už si stachanovci na prvních pozicích dělaj co chtějí.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Asi to bude podobný i u nás. Na první místo mi stačí 517xp, což je při mý lenosti poslední dobou docela potěšující.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Sem v klidný diamantový lize - první má teď 718. Očekávám klidný týden, kdy vypadnutí fakt hrozit nebude.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Ne, spolíhám na tebe
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Spoilers!
    ... než se tam večer přihlásím, tak už jen odkliknu hotový event, ne?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: kolem desítky by to měla být jistota, ale zrovna minulý týden to teda bylo hustější, s 11 jsem skončil 6. Teď zatím s 3k+ na druhým místě, je to fakt každý týden jinak. A stačí se 3x udržet v tý desítce.

NELLAS: prý máš udělat 1498 XP povídala sova
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    udělala jsem dnes pár lekcí, friend's quest nikde - aspoň nikoho nezdržuju, ale jakým pravidlem se to řídí, to netuším. Žádný den jsme nevynechala.
    No a taktizování na tisíce XP a superligy je pasé, došlo mi, že jsem 5 kapitol před cílem. Pak se asi vrhnu na obličejovou jógu :)

Teda zaplaceno mám asi do října, ale nebyl úplně plán přidávat další jazyk. Říkal někdo, že absurdní jazyky mají mnohem méně lekcí?
    Ta ruština se táhne jak smrad, poslední oddíl (4.) mi to přijde jen jako bezduché opakování. Klikám dokola na věty, které už byly.

Je nějaký rozdíl mezi v PC a v aplikaci?

Tolik otázek.
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: je to o náhodě... já měl většinou problém se vůbec udržet v té desítce, často jsem to vzdal, protože i ten desátý měl třeba přes 10k...no a jednou jsem vyhrál finálový pohár se třetím místem a měl jsem asi 5k?
    SARGO
    SARGO --- ---
    TRISSIE: Vůbec nemusíš být na bedně, naopak to bylo hodně laskavé, postupovala minimálně polovina hráčů, ne-li dvě třetiny. A propadnout se můžeš zase jen do diamantové :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: neřekla bych, že bych někdy v životě měla za týden 20k...
    teď jsem to proklikala, pokud se dá dostat ve statistikách hlouběji než na ten poslední týden, tak jsem na to nepřišla, ale řekla bych, že mi stačilo tak kolem 10k týdně plus mínus
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BALAENA: mně šlo o to, jestli vaše zkušenosti jsou spíš "5-10k XP stačí" nebo "s míň jako 20k XP jdeš domů hned první týden" :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BALAENA: nedá se říct, kolik XP stačí, není tam pevná hranice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam