• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    150 new??:))

Ps byla jsem poctena :))

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Jako, není to úplně duolingo, ale docela mě to pobavilo :D překládala jsem dneska něco pracovně a tohle se teda neomrzí :D

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARGO: nějaký truhly tam jsou. Já se učím jazyk, nehraju Lotro :D
    PC je pro mě pohodlný.
    CADDY
    CADDY --- ---
    na PC jsem to zkusil asi dvakrát a přišlo mi to děsně neohrabaný a omezený... to je fakt jen nouzovka...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tak jsem proklikala tu webovou verzi a tam to fakt není.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MAR_TINA: No, tak kdybys měla aplikaci, u Leadersboard máš takovou malou ikonku s nabídkou Lighting round (občas se to střídá s jinou aktivitou), kde je několik kol na čas a sype to spoustu bodů. Koukám, že na počítači to vypadá vážně srandovně :-)) Jdou tam vůbec otvírat truhly někde?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: co je lighting round?
    Tvl. mám den 1054 a netuším.
    Ale používám duolingu v prohlížeči, ať je to telefon nebo PC. Nemám aplikaci. Mám placený.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CADDY: 130, a trošku mrzí, že to počítá jen v rámci jednoho levelu, takže když jich dám třeba pět v řadě bez chyby, smolík.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: mám a měla jsem i v době, kdy jsem měla duolingo neplacené.
    možná je... udělala jsi párkrát ten lightning round? myslím, že první jsem měla ten a mm se objevila až po pár kolech.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ty to v té ruštině máš? Používáš něco jinak než já? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ja, co se mych uspechu v mm ru-aj tyka, tu mam tematicky dnešní screenshot :-)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    XBAHNO: Já tak do šestýho, někdy do sedmýho.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    CADDY: rekord mam 160. A teda je to kombinace fr-it, protoze z it-fr nemam matching madness, ale to druhy.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    XBAHNO: ja zvladam 7. 8. jsem zvladla bez boostu jen jednou. Kombinace it-fr. Zkousela jsem minuly tyden i cz-en a to mi teda vubec neslo.
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAR_TINA: Sova ví, sova ví :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VIDA: sova to v těch radách říká ;)))
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAR_TINA: To je super postup. Ono to soutěžení by mělo udělat učení jazyka zábavnější ne ho úplně zastřít.
    CADDY
    CADDY --- ---
    A jaký teda máte rekord u tohoto v řadě bez chyby? Já 142 :) (Ale tam už to bylo i s boostem, jinak bych se nedostal do levelu, kde jich je tolik)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CROSS: tam je taky problém, že ke všemu nenačítá poslední slovo do páru okamžitě, takže ve větší rychlosti najednou koukám, že parťák do dvojice chybí, furt je tam šedivá předchozí odpověď...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GEGI: já taky a tohle jsem, naštěstí, nikdy neměla. Možná je to po nějaké kombinaci cvičení, kterou nedělám.

Já si dávám s lekcemi načas, snažím se prvně si tu větu říci celou sama a pak teprve koukat na ta nabízená slovíčka, když mám chuť, jednu dvě věty z každé lekce si napíšu azbukou na papír, abych se rozepsala a neměla rukopis jak z písanky.
    To pak chápu, že za svých 15 minut udělám 3x - 10x méně XP než vy ostatní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam