• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Duo mi nejspis smejdi v sms

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: To máš cca 9-10 legendárních bez chyby s dvojitým bonusem. Když si dáš základní lekce v nějakém jazyce, který umíš, máš to i za těch 12-13 minut. Ale je to masakrózní peklo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: fakt jsem ještě nepřišel na to, jak dát 840 za 13 minut. To je peklo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Někdy se stane, že si tihle lidi v neděli večer odbouchají svých patnáct set a pak na to půl týdne nesáhnou. Člověk může doufat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (jak je vidět, bylo to 13 minut po začátku a první už má 840 a druhý 500... Teď už maj 1320 a 700.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: No, podle toho screenshotu, co jsem posílala vzápětí... Nopity nope. Jakože, při troše štěstí se možná udržím, ale minimálně první příčky jsou přesně ti lidi, co nedělají nic jinýho.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: já doufám, že to nebudou šprti, ale lidi co celý (tý-)den neměli čas a udělali Duo a vzpomněli si na poslední chvíli 10 minut po začátku "nového týdne" (tyjo kdo vymylsel, že liga bude končit v 9??).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ale jinak, poté, co jsem se pochlubila, vyjadřuju soustrast, to fakt nasere. Já doufala, že mě nikdo z ligy (ze 7. místa) už nevyšoupne, ale chytala jsem po cestě wifinu a odehrála pár legendárních základních lekcí, abych si to pojistila.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Doprdele!!!!

Sráč Evgenii mě porazil o 1 zasranej XP!!!

A samozřejmě ve snaze ho porazit jsem se dostala do várky šprtů v diamantový lize.

FML
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já sledoval jsem azbuka...

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Už mi ho vzal. Kašlu na něj a zkusím večer ramp up.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Herdek, já na to dneska nemám čas a taky jsem chtěla jedinkrát vyhrát ligu! 😭

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    QUANTI: v cestine se pije voda az v cervenci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám náskok asi 900 bodů nad prvním sestupným místem. Jestli mě dneska někdo předběhne, budu hodně smutná, ale nechci u toho trávit hodiny a jak se znám, tak večer zase zapomenu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SARGO: tak to byl ten reward! Poslala jsem to manzelovi na whatsapp a pak hledala, co z toho mam :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    NELLAS: A zasdílet to, v tom byl háček :-))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak. Už umírám únavou, jdu si lehnout, ale jestli tohle Evgenii zítra překoná, tak si ho najdu a vykostím 😁

QUANTI
    QUANTI --- ---
    A promiň, Lily, ale tohle ti nesežeru 🤭

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam