• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Fakt to ted jde bez boosteru!

KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: 😂
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: vy jste male davali ted prvni prikrmy, co? :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nevim. Dal? 😂😂

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Oh fuck
    Ja nechtela delat D 😂😂😂
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    TRISSIE: To by odpovídalo. :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    @all - nechcete si v ramci zkoumani cerne krabicky zvane "tvorba obsahu v duolingu" udelat ten rozrazovaci test na cestinu a dat sem svoje nejlepsi ulovky z nej?

Ja si zacinam myslet, ze je to fakt generovany z dat z prohlizece uzivatele. Jako "vlada a strana" preci nemuzou byt normalni slovni zasoba - leda byste poslouchali uz treti rozhlasovou audioknihu o komunistickych politickych veznich během 10 dni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: tak toho se nemusím bát :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Dostaneš se do Diamond league a pak můžeš postoupit do turnaje a pak hraješ tři týdny (na každé políčko v té horní ikonce jeden) a musíš být mezi cca top 12, jinak sestoupis zpátky do diamantové. Nebyla jsem první, když jsem naposledy koukala, byla jsem 6. nebo 7. Ale stačilo to.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: za jaký časový úsek je ten Diamond Tournament?
    To tam nemám nebo na to nemám, to neznám :)

NELLAS: a jako proč? Jestli chci hrát a vyhrávat tímhle stylem, tak si dám on-linovku nebo tetris, ne?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HONZAL: Mně se teď fakt vyplatilo dělat první lekci až v pondělí těsně před půlnocí.

Nebejt Evgenije, that Is.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    /diamond
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    TRISSIE: 10k za vecer, lol.

Ale ted jsem si rekl, ze bych aspon jednu diamont mohl vyhrat
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HONZAL: jefnou za cas muzes postoupit do tournamentu s magorama, co delaj 10k+ za vecer.

Jinak radi te to do skupiny s lidma, co delaji prvni lekci tydne ve stejnou dobu jako ty.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: tak vzdycky je tu moznost udelat si rozrazovaci test na svou materstinu a poskocit do nekolikate sekce a pak mas tolika příležitosti na legendary...

Mmch pro overeni konceptu jsem to udelala s cestinou a jsem ponekud znepokojena vyberem vet!

HONZAL
    HONZAL --- ---
    když vyhraju diamond league, tak se dá jít ještě někam výš? Když jsem v diamond league, tak kompetuju s těma nejplilnějšíma nebo to je ještě nějak rozházený, že je n diamond league a přiřadí mě AI k těm, co maj podobný XP progress?
    VIDA
    VIDA --- ---
    CROSS: Ono mě navíc ty kegendary už došly ve smyslu, že si jich nemůžu udělat třeba pět za sebou, protože k nim napřed pomalu pomaloučku musím udělat ty základní lekce :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: Podle me pri konci unit. Ja vcera dostala nejaky nesmysl snad 500 xp. Pac jsem byla druha s 1100 a skoncila prvni s cca 1800 a v mezicase jsem dodelala unit.. a neudelala jsem toho tolik, abych mela pocita, ze to bylo za cviceni
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (a jako ano, trapně to dělám v polštině, kde tomu jednak rozumím téměř absolutně, jednak mi klávesnice našeptává polská slova, takže ty menžčizny s různými divnými nabodeníčky a ocásky nemusím klikat ručně 😅)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: když máš dvojitý bonus, je tam furt ještě ramp up challenge, kde se ta 80 za minutu a půl celkem naklikat dá. Legendary moc nezkouším, nemám Super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam