• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HONZAL: jefnou za cas muzes postoupit do tournamentu s magorama, co delaj 10k+ za vecer.

Jinak radi te to do skupiny s lidma, co delaji prvni lekci tydne ve stejnou dobu jako ty.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: tak vzdycky je tu moznost udelat si rozrazovaci test na svou materstinu a poskocit do nekolikate sekce a pak mas tolika příležitosti na legendary...

Mmch pro overeni konceptu jsem to udelala s cestinou a jsem ponekud znepokojena vyberem vet!

HONZAL
    HONZAL --- ---
    když vyhraju diamond league, tak se dá jít ještě někam výš? Když jsem v diamond league, tak kompetuju s těma nejplilnějšíma nebo to je ještě nějak rozházený, že je n diamond league a přiřadí mě AI k těm, co maj podobný XP progress?
    VIDA
    VIDA --- ---
    CROSS: Ono mě navíc ty kegendary už došly ve smyslu, že si jich nemůžu udělat třeba pět za sebou, protože k nim napřed pomalu pomaloučku musím udělat ty základní lekce :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: Podle me pri konci unit. Ja vcera dostala nejaky nesmysl snad 500 xp. Pac jsem byla druha s 1100 a skoncila prvni s cca 1800 a v mezicase jsem dodelala unit.. a neudelala jsem toho tolik, abych mela pocita, ze to bylo za cviceni
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (a jako ano, trapně to dělám v polštině, kde tomu jednak rozumím téměř absolutně, jednak mi klávesnice našeptává polská slova, takže ty menžčizny s různými divnými nabodeníčky a ocásky nemusím klikat ručně 😅)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: když máš dvojitý bonus, je tam furt ještě ramp up challenge, kde se ta 80 za minutu a půl celkem naklikat dá. Legendary moc nezkouším, nemám Super.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: No však říkám leda v těch základních lekcích, tam jsem si dneska hanebně večer nahonila body, které jsem nakonec stejně nepotřebovala. A fakt to šlo za asi minutu a půl.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: ty dáš legendary pod minutu a půl? To nedám ani v kurzu češtiny, ani v kurzu ruštiny, kteréžto jazyky oba ovládám řekněme solidně. To prostě nestíhám naklikat. Ale OK, možná ty základní lekce by šly, zase jak dlouho jdou dělat jen ty.

Jako je to jedno, že jo, ale je to divný.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Duo mi nejspis smejdi v sms

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: To máš cca 9-10 legendárních bez chyby s dvojitým bonusem. Když si dáš základní lekce v nějakém jazyce, který umíš, máš to i za těch 12-13 minut. Ale je to masakrózní peklo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: fakt jsem ještě nepřišel na to, jak dát 840 za 13 minut. To je peklo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Někdy se stane, že si tihle lidi v neděli večer odbouchají svých patnáct set a pak na to půl týdne nesáhnou. Člověk může doufat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (jak je vidět, bylo to 13 minut po začátku a první už má 840 a druhý 500... Teď už maj 1320 a 700.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: No, podle toho screenshotu, co jsem posílala vzápětí... Nopity nope. Jakože, při troše štěstí se možná udržím, ale minimálně první příčky jsou přesně ti lidi, co nedělají nic jinýho.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: já doufám, že to nebudou šprti, ale lidi co celý (tý-)den neměli čas a udělali Duo a vzpomněli si na poslední chvíli 10 minut po začátku "nového týdne" (tyjo kdo vymylsel, že liga bude končit v 9??).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ale jinak, poté, co jsem se pochlubila, vyjadřuju soustrast, to fakt nasere. Já doufala, že mě nikdo z ligy (ze 7. místa) už nevyšoupne, ale chytala jsem po cestě wifinu a odehrála pár legendárních základních lekcí, abych si to pojistila.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Doprdele!!!!

Sráč Evgenii mě porazil o 1 zasranej XP!!!

A samozřejmě ve snaze ho porazit jsem se dostala do várky šprtů v diamantový lize.

FML
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam