• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUTHLESS: měla jsem stejné pocity vzteku a frustrace.
    Dodělala jsem si legendary na všechny lekce, abych procvičilo to, co jakože mám hotové a pak jela dál.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAR_TINA: to je teda fakt voprc. Jako hodne velkej. Totalne ten jazyk prekopali. Navic se budu muset vratit do uplne prvni lekce, protoze tu z nejakyho duvodu nemam legendary celou... A to jsem tu prvni sekci mel samozrejme poctive celou zlatou. Ja jsem nasranej. ja fakt nevim, co jsem delal a co ne. Mam pocit, ze mi toho desne moc zmizelo a naopak pribylo neco, co jsem nikdy nevidel. Ale jako zni logicky, ze to rozsirili... Ja debil jsem si to samozrejme neprecetl, kdyz mi to tam napsali a hned to odklikl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: něco podobného už se mi stalo v ruštině, najednou jsem měla mít ve slovní zásobě celej zvěřinec, ačkoli v lekcích jsem měla jen psa, kočku, koně a kuře s kachnou (ty teda nebyly. jako že "nemáme kuře ani kachnu", moji intelektuálové mají doma jen polévku s cibulí a rýži)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUTHLESS: to se mi stalo asi před půl rokem v ruštině. Sice přibyly lekce a celý jazyk se prodloužil, ale hodilo mě to o kus dál za věci, které jsem nedělala.

Teď jsem v poslední lekci, to mě snad nemá kam vyhodit.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TRISSIE: no ja se do ni taky tesil, ze jo. na pizzu, placeni, objednani, to co se dava na pizzu a bez ceho to chci... A ted najednou to mam udelany a nektery levely jsou i legendary... proste jako kdyby zmenili poradi lekci, ale neresili to, ze jsem je nedelal. A teda mam dojem, ze mi jeden dali zdarma (ne tendle)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: ruština (zatím) nic.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak teda v restauraci jsem v Rusku ještě nebyla. Zato máme lístky do divadla, na výstavu, hodně čteme knihy a učíme se čínsky a japonsky. A pijeme čaj. Hladoví intelektuálové! :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TRISSIE: italstina
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: v jakým jazyce?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Tybrďo. Já mám chuť ten telefon zahodit a úplně se na to vysrat. Delam veci, který jsem predtim nikdy neviděl, slovíčka co neznám a ty zábavný, potřebný lekce co života (objednání v hospode, chození do kina) mi to preskocilo. a zrovna jsem se učil příslovce a někdo nikdo oba všichni a tak a todle je někde pryč.

Co to sakra je?! To je normální?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Přišel jsem o několik levelu, který jsem chtel dělat a teď mi svítí jako udělané… takže žádný bodíky :-/
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Taky vám KOMPLETNĚ překopali lekce?! A i systém učení a nový formy příkladů?
    AETHER
    AETHER --- ---
    Mam samy jednicky, maminka by mela radost😁

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    KASUMI: matching madness udelali lehci. Uz to neni 160 paru, ale jen 140. Delam to ted bez boosteru uplne v klidu.

A jinak nova aktualizace se mi docela libi.

OMIKRONN
    OMIKRONN --- ---
    WENOUSH: Můj tip je, že je to podle toho, na jaké úrovni člověk v tom jazyce je - tj. podobně jako v lekcích: na nižších úrovních budou převládat "klikací" cvičení (občas třeba i říznuté výslovností jednotlivých hlásek), na vyšších úrovních bude víc psaní. Ale celé je to samozřejmě namíchané, takže ten poměr je dost i o štěstí...
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    KASUMI: já dneska platil 400, tak nevím, kde je chyba
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WENOUSH: To na me ted v te apce vyskocilo
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    KASUMI: to je nějakej nesmysl, stojí to 400 (nebo 80 když si to předplatíš na rok)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WENOUSH: 1190 mesicne? Pff

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ale uplne zmizelo i to malo vysvetleni gramatiky, co byvalo na zacatku kazde unit
    A zalozka “znama slovicka” neodpovida pravde, pac jsem podle dua udelala lekce, co jsem jeste nedelala, ale po novu jo 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam