• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já se musím předem omluvit komukoliv, kdo se mnou skončí ve friend questu. Žena je se synem v lázních, takže neuspávám, což pro mě byl nejvhodnější čas pro Duo. Místo toho sám opečovávám dvanáctiletou puberťačku, píšu s ní referáty do hudebky a podobně.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAAJAA: Nase skupina nebo ty?😂
    CROSS
    CROSS --- ---
    TUILE: taky nějak stagnuju, ale v mým případě pokrok stejně spíš záleží na tom, co mi dítě vykládá o tom, co dělali ve škole, nebo když, jako včera, mi servisák Buderusu vysvětluje, že odešla vaisseau expansion a kam mám připojit jakou hadici. :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAAJAA: No nazdar 😬
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja uz se skoro mesic nehla z mista.
    nelezou mi do hlavy novy slovicka. takze bud jedu opacko z cinky, obcas dam review stary lekce a snazim se je review novejch lekci.
    A v těch reviews je 6 až 9 vět, cestou do fitka odklikám desetkrát, cestou z fitka taky…
    Ono to naskáče po takovejchch drobnostech.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MOIRAIN: friend questy jsou spolupráce, žádné válcování. :-]
    Dělám hlavně mluvení a poslech, to jde rychle (a taky match madness, co to zjednodušili, tak je snadnější to dojet až do konce a pak restartovat od začátku).
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    QUANTI: Naše skupina se trochu utrhla ze řetězu... 🙈

QUANTI
    QUANTI --- ---
    SUCHRE: Já se tady peru o jedničku s jakýmsi loysem, tak uvidíme, kdo bude mít víc času a psychický odolnosti :))

SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Skupina je leniva, asi udelam v nedeli odpoledne run.

TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: to sou pomluvy. mne quest vcera zavrela vida. ani sem se skoro nestihla rozkoukat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MOIRAIN: Cross a Tuile... zajímalo by mě, který z těch dvou by odklikal quest dřív a v jakém rekordním čase :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Cross mne zase převálcoval, za necelých 48 hodin 57 lekcí ve společném úkolu, já stěží zase něco stihla
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak už jsem taky donucena na Duolingo, dnes nás pan učitel z turečtiny donutil udělat si 500 bodíků... tak už mám 839 .. jsem zvědavá, co to nabízí no.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    QUANTI: Ha! Jesteze jsem si te nevzala do questu 😂
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...uvidíme, dostala jsem na tři dny premium, tak to možná po večerech i nějak doklepnu.

TUILE
    TUILE --- ---
    DURDIN: Zkusila jsem první 3 lekce a přišlo mi to úplně pitomý.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: já vlastně nevím, jen občas slyším cvakat něco jako metronom a páťačka na obrazovce mačká klávesy s tóny. Blíž jsem to nezkoumala. Ale nepracuje to s reálným pianem, jen na telefonu.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: a funguje ta hudba v duolingu dobře? Teda, jak to tam vlastně funguje?
    Já před časem zkoušel nějakou appku na učení hraní na klavíru/pianu pro dceru a když jsme zahráli na pianinu nějaké noty, tak mi to tvrdilo, že hrajeme špatně (ale nevím, jestli mám na tabletu blbý mikrofon, nebo je rozladěný to 50 let starý pianino po babičče, já to houby poznám, proto jsem chtěl nějakou appku co ví co dělá)
    CROSS
    CROSS --- ---
    U nás to bude asi poklidnej týden, desátej 800, třetí 3k, takže asi neni o co bojovat a v klidu se držet někde mezi. Minulý týden to soupeř(ka) v boji o třetí místo vdal(a) až v pátek na 10k. To tentokrát stačit nebude.
    TUILE
    TUILE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam