• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CROSS
    CROSS --- ---
    VSICHNIMAME: ¯\_(ツ)_/¯
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    FRK_R23: podle toho to není. Dělám duolingo od září a běžné mám v lize lidi, co to jedou X mnoho let.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    CROSS: a není to ten sdílený profil?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Na téma být ve skupině podle jazyků: tohle je profil vedoucí entity mojí skupiny. Teď v úterý ráno má 17k xp.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: No úrovní myslím nějakou míru znalosti daného jazyka. Ta se dá asi hodnotit podle absovlovaných lekcí a úspěšnosti.

Přišlo by mi zvláštní, kdyby spolu měli soutěžit lidi co právě začali s lidmi, co už jeden jazyk jedou třeba rok.

K tomu jsou ale asi ty různé ligy. Začátečník je v bronzové, nebo kde to začiná, a vy co jste napřed už máte výrazně vyšší ligu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: navíc jako, co myslíš úrovní? jak daleko jsi v lekcích, nebo kolik máš průměrně XP v předchozích týdnech? protože to první neříká vůbec nic o tom, kolik XP uděláš... no a to druhý se může lišit podle toho, jak máš busy týden
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: to právě nemyslím, podle mě to namixuje lidi podle času, kdy začnou, a časového pásma. Ocas" skupiny má 13 XP.
    VSICHNIMAME: nebylo, taky bych si bývala všimla.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: A myslíš, že spolu soutěží lidé na zhruba stejné urovni? Na to jsou asi ty ligy, ne? Moc jsem tohle nezkoumal.

Ten žebříček je teda dobrej motivátor. Minulý týden jsem v neděli večer klikal skoro půl hodiny, abych byl první :) No stejně jsem byl nakonec druhej.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    QUANTI: mě to teď překvapilo, myslím, že tam dříve to pojmenování nebylo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FRK_R23: když jsem to zkoumala dřív, byli tam lidi s naprosto různorodými jazyky.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Konkrétně to vypadá takto

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jo, tak mají. Hm, to bylo nestrategický tím pádem, měla jsem začít polštinou nebo řečtinou, ale kdo to měl tušit :D němčináři jsou ambiciózní, i když jsem začala až včera večer, tak už má první v lize přes tisícovku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VSICHNIMAME: já dělám čtyři jazyky. Na lize mám napsáno "german learners", asi podle jazyka, kterým jsem začala týden, ale nezkoumala jsem, jestli ostatní taky mají všichni němčinu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jen jsem to předpokládal. Dávalo mi smysl, aby spolu soutěžili lidi se stejným jazykem a podobným skillem. Ale víc jsem o tom nepřemýšlel. U mě to vypadá takhle, takže to podle jazyka asi není.

Yo hablo español!:)

VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    FRK_R23: nevím, do včerejška jsem si nikdy nevšimla, že by se liga jmenovala XY learners.
    VIDA
    VIDA --- ---
    FRK_R23: Spíš ne. Teď tam mám chlapce se španělštinou a italštinou z portugalštiny. Já mám angličtinu z češtiny a pak francouzštinu a ruštinu, takže vždycky mám hodně lidí se stejným jazykem, ale liga se podle toho neskládá.
    TUILE
    TUILE --- ---
    to mozna funguje u utalstiny a spanelstiny.
    ja takovy sousedy nikdy nemela.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    VSICHNIMAME: Předpokládal jsem, že tohle je defaultni chování:)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Včera jsem si poprvé všimla, že jsem v lize jen s těmi, co dělají stejný jazyk jako já. Je to novinka, nebo jen nejsem vsimava?
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam