• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CUBEEKK
    CUBEEKK --- ---
    Kluci v duo tam maji krasny bug ... Zahral jsem dneska vecer jedinou hru, ale asi jsem se trefil na prelom ligy, tak mam XP zapocitane do tohodle tydne :-)

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    E42: 1) Ja se pravě na tomto EN -> DE kurzu učím DE a zároveň si opakuji EN. Toto by nešlo, kdyby mi tam Duo nechávalo chyby v EN, jako na příkladu níže.

2) Tebou popisovaný problem se neděje. I pokud nestojíte o nápravu chyb v EN a tu DE větu si dáte nechtěně podruhé - ničím to nenaruší výuku DE. Tak se zasměji a dám si to podruhé, no. Kvalita roste s tím, kolik času tomu dám, ne podle score na konci lekce.

3) Vaše problémy na mojí hlavu. Já tu s DE trpím každý den, slovíčka se mi pletou, z uší mi to už leze, grr. Ale jde to nahoru a já to vydržím! 😊
    E42
    E42 --- ---
    SALVATOR: Což je sice přísně vzato pravda, ale neučíme se angličtinu, ale tady třeba němčinu. To pedantský lpění na perfektním použití členů apod. u jazyka, který je pro možná většinu uživatelů druhý a musejí ho v Duolingu používat jen z nouze, je fakt k zlosti. A to říkám jako člověk, který má angličtinu vysoce nadprůměrnou, ale stejně mě v ní ta pitomá sova dokáže nachytat na detailech. Ale on je holt ten vyhodnocovací algoritmus hodně tupý.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Tohle bych Duolingu zrovna uznal. One hundred, nebo a hundred, nic jinýho by mi nešlo před pysky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: V ruštině mě vysírá, když anglicky řekne "teta šla do kina", ale rusky to chce "moje teta". Teda ne přesně takhle, ale nějak podobně.
    AETHER
    AETHER --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tyvole tak ale 🙄

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Bez toho dokážu žít :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: věděla bys, protože ten se nedal normálně aktivovat, ale vyžadovalo to nějakou šílenou administrativu, při které jsem trpce litovala, že jsem jim nenastavila věk o 5 let vyšší :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: To nevím 😂
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: To je divný, já mám děti v přátelích odjakživa. (Family plan nemáme.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: a maj nastavenej dětskej profil?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Tak ale nemáš třeba lva v kuřátkové barvě 😅
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CUBEEKK: aha, já myslela, že ty questy jsou jen pro přátele.
    no uvidíme, taky samozřejmě máme family plan.
    CUBEEKK
    CUBEEKK --- ---
    TRISSIE: To nevim, jak souvisi s detskymi profily - ja tam holky mam v ramci Family Plan a myslim, ze se ani nemaji vzajemne ve friendech

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: A co je za problém? Zrovna ženské rozeznávají takové bizarní barvy jako lososovou, fuchsiovou, hráškovou a kuřátkovou. Tak co se divíš? :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CUBEEKK: ahá, tak proto zrušili to omezení na befriendění osob s dětským profilem!
    je to tak 2 týdny, co si mě najednou děcka daly do přátel, předtím to nešlo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PISKVOR: Mně furt pomerančový přijde ok (i když třeba pomerančová kočka mě v tý polštině ještě vždycky zarazí), víc mě vytáčí, že hnědý je "bronzový" 😁 pomerančová kočka žere bronzovou myš, my ass.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELDE: Nehledej logiku v přirozeném jazyce, i veleslavínská čeština měla "barvu pomorančí" :)

Džus z pomerančů/pomerančové chuti/s pomerančovou příchutí/pomerančově barvy?
    CUBEEKK
    CUBEEKK --- ---
    Family quest (myslim, ze novinka - ja jsem videl tento tyden poprve) potesil ... :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam