• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já si stěžovala na svůj! 😆 On má 35 perfektních.
    TUILE
    TUILE --- ---
    LAUNCHER: presne v sedm mi to napsalo, ze nemam zadne pratele na friend quest. nastesti tam za pet minut naskocil family quest, tak fajn.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Tak som splnila 1. quest, skocilo to na 12. Za hodinu sa k tomu vratila, bolo zas 11. Dorobila druhy a teraz mam 14. Jako vazne?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: vid, mozna mu vydrzi i do zitrka! 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Mám udělat 25 lekcí. Moje spoluhráčka očividně moc nehraje.

Jinak mám teda ještě staré bodování quest za bod.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    55 lekcí nad 90 %, to je docela náročnej quest :/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak neviem. Vcera mi nezaratali posledny quest, musela som restartnut apku. Dnes tam mam zase nejake divne cislo. 3 plne splnene dni a 11 bodov. Nie som si ista, ci som friends quest koncila este pred novym mesiacom, alebo tesne po. Ale ani tak ani tak mi tie body nesedia. Mam pocit, ze tam bola vcera 12, ale ista si uz nie som nicim. Uvidim, ako to bude pocitat dnes.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TUILE: U mě to vypadá normálně. Family questy mi vyhovují více, ale tento týden mám friends quest. Co je u Tebe za problém?

TUILE
    TUILE --- ---
    co to provedli s friendquestama?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Jestli to je normální stav, tak je to hodně hloupé. Nechápu, proč to musí dělat tak mrňavé, aby si člověk bral lupu, když na Androidu to mají větší. Ale už jsem viděl na více aplikacích pro iPhone, že "design" je důležitější než použitelnost.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CADDY: Souhlas, dřív jsem měla třeba jako jeden úkol 4 cvičení na mluvení, teď jich mám osm, taky na to dlabu a vesměs jen prodlužuju řadu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: To je podle mě normální stav, může to být i menší u ještě delších textů. DL to v nastavení nikde nemá, a muselo by podporovat dynamic type nebo jak se to jmenuje, aby to šlo ovlivnit systémovými nastaveními telefonu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    TUILE: Zkus to na poslechu, kde je více textu. Tady máš srovnání, zmenšil jsem to, aby to bylo plus minus velikosti mobilu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELDE: mne to prijde normalni. posli screenshot.
    bud mam lepsi oci nebo to mam vetsi.
    CADDY
    CADDY --- ---
    XBAHNO: to ano, ale to ja prave nejsem a snazim se delat o nejmene, aby mi nehrozilo, ze vypadnu z ligy a nemel ty ukoly prave prilis nesplnitelne... coz se zpravidla zatim projevovalo v XP konkurentu, friend questu a poctu bodu v mesicni vyzve... ale tyto denni ukoly nyni narostly uplne skokem do nesmyslu...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    CADDY: To mi přijde relativní. Čím víc makáš, tím horší úkoly dostaneš. A když na to dlabeš, tak dostaneš easy. Možná si jenom příliš pilný žák...
    CADDY
    CADDY --- ---
    XBAHNO: ale zase přitvrdili... třeba sedm párování udělat... dříve byly v úkolu dvě...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem zkusil Duolingo na iPhonu a hodně mě štve, jak tam jsou malé texty, hlavně při poslechu - bolí mě z toho oči. Marně hledám, jak je zvětšit, někdo nějaký tip? Zvětšení v rámci nastavení mobilu zvětšilo akorát poslání dotazu na support.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    XBAHNO: jo, první řádek je za bod, druhý za dva, třetí za tři
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam