• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Tak to nepomohlo, furt se mi to tam objevuje, i když jsem získala jednu hvězdičku z těch úkolů bokem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRIX_XIRT: Taky mi to jednou vyskočilo a hned zmizelo.
    TRISSIE: Přesně!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    E42: Jak jsem psala ten příspěvek, tak mě to taky napadlo. Zkusím a uvidím. Běžně je nedělám, tak třeba jo.

Diky
    E42
    E42 --- ---
    PREKOTKA: Nejsou to tyhle hvězdičky?

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    TRIX_XIRT: Mně se to objevuje taky, ale vůbec netuším, jak nasbírat hvězdičky. Nasbírala jsem hodně XP a nic....
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRIX_XIRT: Tyjo nemam. Cakala som, ze by to skor bolo v neplatenom. Ja som to nikdy nevidela.

Jojo, je to cez 25 lekci za den, mi to vobec nedoslo, ked som to vyberala. :-D
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    SHARKIE: Už to chceš mít z krku, koukám 😄 Slušný!

SHARKIE: Platím, máš tucha o co jde?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRIX_XIRT: Jojo..

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRIX_XIRT: Mas neplateny ucet?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Nie su vidiet ani u priatelov..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRIX_XIRT: seru na grafy, ja chci zpatky achievementy!
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Už se mi několikrát po lekci objevilo tohle. Je to bug nebo s tím někdo už pracujete?

TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    NELLAS:
    SHARKIE:
    VÍCE GRAFŮ!

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ten friend streak ma nejaky ciel, alebo sa pocita do "nekonecna"?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Jo, ja mala skvelý nápad vybrať si ten najvyšší.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zmizely mi achievementy a objevil se nějaký weekly goal :-o
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: mozna, ale zse proc by se pripravili o moznost cloveka stahnout o diamanty :) mozna je to fakt tim nestastnym prihlasenim na hranici...nebo jim to nejak zablblo...protoze jsem stejne udelal lekci...ale dneska rano se to zase tvarilo, jako ze jsme tam prvne, protoze v zepbricku jnic, jen oznameni, jak jsem se umistil... ono jeste jak nesedi konecna zebricku s konecnou dne pro zachovani rady...je v tom proste bordel...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Třeba to je fakt dvakrát a dost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VSICHNIMAME: Mně to sem tam skočí o hodinu či dvě tam a zpět. Minule jsem byla pár dní v UK a po návratu to jeden týden končilo o půlnoci českého času, pak mi to skočilo na devátou a teď to mám zase v deset. Ale pokud nevím, tak koukám, ono to v tom žebříčku hlásí.

LAUNCHER: Mě ty pohádky moc bavily :))
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: aha... :( si to fakt dela, co chce...mne to dvakrat zabralo, jakoby nic...

E42: ja si rikam, jeslti to potreti za sebou uz neudela... a nebo jestli to nebylo tim, ze to bylo prave hned nedelni vecer takto natesno a pak uz se to neukazalo (protoze predchozi pripady jsem resil az v pondeli)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam